search
Kijk dit weekend nog snel twee echte moderne filmklassiekers op Netflix
Series / Specials

Kijk dit weekend nog snel twee echte moderne filmklassiekers op Netflix

Tot en met 30 juni: laatste kans om Gone Girl met Ben Affleck te kijken op Netflix

Het is een verdrietige week voor iedereen met een abonnement op Netflix. Deze week worden namelijk enkele parels verwijderd van de streamingdienst. Hieronder hebben we twee ijzersterke aanraders om snel te kijken voordat het te laat is.

Gone Girl



Gone Girl is een thriller uit 2014 en is geregisseerd door David Fincher. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Gillian Flynn, die ook meegeschreven heeft aan het scenario.

In Gone Girl is Amy (Rosamund Pike) vermist. Ze is best bekend, aangezien ze de inspiratie was voor de populaire boeken van haar man, Nick Dunne (Ben Affleck). Haar vermissing komt dan ook op het nieuws en al snel wordt Nick de hoofdverdachte in dit onderzoek.

Laatste kans: tot en met 30 juni op Netflix.



The Revenant



Deze indrukwekkende film met Leonardo DiCaprio in de hoofdrol heeft vele prijzen gewonnen, waaronder Best Director, Best Cinematography en Best Picture. Ook heeft de film drie prijzen gewonnen tijdens de 73e Golden Globe Awards. The Revenant is dus niets minder dan een ijzersterke aanrader.

The Revenant speelt zich af in 1823 en gaat over Hugh Glass. Hij jaagt op pels, maar worstelt om de ijskoude winter te overleven, zeker nadat hij aangevallen wordt door een beer. Hij besluit wraak te nemen op degenen die hem hadden kunnen helpen, maar dat niet deden.

Laatste kans: tot en met 30 juni op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Welke kijk je nog snel, als het moet:

  • Gone Girl

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • The Revenant

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen