search
Deze 4 series op NPO zijn ware kijktips van deze zomerse dagen!
Series / Specials

Deze 4 series op NPO zijn ware kijktips van deze zomerse dagen!

Deze vier series van de categorie 'Zomers' op NPO Start zijn perfect om te bingen.

Natuurlijk heeft Netflix een mega groot aanbod, maar je hoeft helemaal geen duur abonnement af te sluiten om naar de leukste series te kijken. Op de Nederlandse site NPO Start zijn genoeg series te vinden. Bekijk hieronder onze vier kijktips voor een zomerse binge.

Between Us



Deze zomerse serie op NPO Start is perfect om te bingen op een regenachtige middag. Reis met deze serie af naar het mooie Kopenhagen!

In Between Us verhuizen Merete en Joachim naar Kopenhagen en zijn bevriend met het stel Nanna en Kasper. Samen komen ze voor grote levensvragen te staan, terwijl ze allemaal op hun eigen manier hun leven willen leiden.



Jos



Een ander pareltje in de categorie 'Zomers' op NPO Start is Jos. Deze Nederlandse komedie is bedacht door Anne Barnhoorn en ontwikkeld door Dennis Cornelisse.

Jos is een vriendelijke man, maar doordat hij autisme heeft, kan hij de wereld niet altijd even goed begrijpen. Na zijn scheiding probeert hij zijn leven weer op te bouwen.



De geniale vriendin



De geniale vriendin is gebaseerd op de boeken van de Italiaanse schrijfster Elena Ferrante. Ondertussen staan er al drie seizoenen van de serie op NPO Plus.

De serie speelt zich af in de jaren vijftig en zestig in Napels en volgt Lila en Elena, twee beste vriendinnen. Lila, de dochter van een schoenmaker, wordt van school gehaald, terwijl Elena wel mag doorleren. Lila weet echter dat Elena veel slimmer is dan zij.



Pride and Prejudice



De laatste kijktip op NPO Plus is een klassieker. Pride and Prejudice is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jane Austen en is slechts één van de vele adaptaties.

Wanneer Elizabeth (Lizzy) Bennet voor de eerste keer Mr. Darcy ontmoet, maakt hij geen goede indruk. Over de loop van de serie leren de twee elkaar beter kennen en bloeit er een oprechte liefde op.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen