search
Deze 4 series zijn absolute kijktips op de streamingdienst NPO Plus
Series / Specials

Deze 4 series zijn absolute kijktips op de streamingdienst NPO Plus

Ontdek vier fantastische series op NPO Plus als alternatief voor streamingdiensten zoals Netflix en Disney+.

De kosten voor een abonnement op Netflix of Disney+ zijn alleen maar aan het stijgen. NPO Start/Plus is dan een heel goed alternatief. Op deze site zijn geweldige series te vinden, waaronder deze vier.

Zussen



Deze serie is geregisseerd door Annemarie van de Mond en Michiel de Jong en is uiteraard gewoon te streamen op NPO Plus.

Zussen volgt drie halfzussen die de erfenis van hun overleden vader moeten delen. Ondertussen proberen ze het mysterieuze verleden van hun vader te ontrafelen.



Exit



Volgens VPRO wordt Exit op NPO Plus ook wel de Wolf of Wallstreet uit Noorwegen genoemd. Perfecte serie om te bingen dus.

Exit volgt vier vrienden. Hun leven lijkt perfect, maar ze beginnen elkaar en zichzelf steeds meer te verliezen in de duistere wereld van drank en drugs.



Ridley



Deze misdaadserie is gemaakt en geschreven door Paul Matthew Thompson. Hij is vooral bekend van zijn werk aan Vera. Beide series zijn te streamen op NPO Plus.

Alex Ridley is met vervroegd pensioen gegaan nadat zijn vrouw en dochter zijn overleden. Hij werkte eerst als inspecteur en zijn oude team hoopt eigenlijk dat hij weer terugkomt.



Sanditon



Sanditon is gebaseerd op het onvoltooid manuscript van de bekende schrijfster Jane Austen. De serie op NPO Plus is geschreven door de Emmy-winnaar Andrew Davies.

Charlotte Heywood laat in Sanditon haar leven op het platteland achter om naar de nieuwe stad Sanditon te verhuizen. Haar leven verandert in één klap als blijkt dat niet iedereen te vertrouwen is.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen