search
Eindelijk kun je een van de meest geliefde series op Netflix kijken: "Met nieuwe frusterende vijanden"
Series / Nieuws

Eindelijk kun je een van de meest geliefde series op Netflix kijken: "Met nieuwe frusterende vijanden"

'Outlander' is een spannende tijdreis-serie vol romantiek en intriges in een historische setting.

Outlander komt binnenkort op Netflix, dus kan je aan de hand van de 5 vragen hieronder ontdekken of de serie iets voor jou is.

Waar gaat de serie over?


Outlander volgt het verhaal van Claire Randall, een verpleegster uit de Tweede Wereldoorlog, die mysterieus terug in de tijd wordt getrokken naar het Schotland van 1743. Ze raakt verstrikt in politieke intriges en een verboden romance, wat leidt tot een avontuurlijk en meeslepend verhaal vol historische drama.

Is de serie op een boek gebaseerd?


De serie is gebaseerd op de populaire boekenreeks van Diana Gabaldon. Deze boeken, die een mix zijn van historische fictie, romantiek en avontuur, vormen de basis voor de verhaallijnen en personages die je in de serie tegenkomt.

Wie spelen er in de serie?


De drie hoofdpersonages zijn Claire Randall, gespeeld door Caitriona Balfe, Jamie Fraser, vertolkt door Sam Heughan, en Frank Randall, gespeeld door Tobias Menzies. Caitriona Balfe was eerder te zien in films als Money Monster. Sam Heughan speelde in de film The Spy Who Dumped Me en Tobias Menzies is bekend van zijn rol in The Crown.

Voor wie is deze serie?


Outlander is een must-see voor liefhebbers van historische drama's en romantische verhalen. Als je hebt genoten van series als Game of Thrones vanwege de intriges en complexe relaties, of The Tudors vanwege de historische setting, dan zal Outlander zeker in jouw straatje passen.

Is de serie te bingen?


Absoluut! Outlander heeft momenteel zes seizoenen met in totaal 75 afleveringen. Elke aflevering duurt ongeveer een uur. Dus als je de hele serie in één keer wilt bingen, ben je ongeveer 75 uur zoet. Perfect voor een lange week binge-watchen!



Outlander is te zien op Netflix vanaf 19 juni 2024.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen