search
Deze week start Netflix met de veelbelovende misdaadserie
Series / Nieuws

Deze week start Netflix met de veelbelovende misdaadserie

Spannende serie over een advocate die een bende infiltreert om de moord op haar vader te wreken.

Binnenkort komt Gangs of Galicia uit op Netflix, dus ontdek alles wat je moet weten voordat je begint aan deze spannende serie!

Waar gaat de serie over?


In Gangs of Galicia arriveert de advocate Ana in het kleine Galicische stadje in Spanje genaamd Cambados. Ze trekt direct de aandacht van Daniel, de zoon van een machtige drugsbaron en leider van de Padín-clan. Ana, op zoek naar gerechtigheid voor de moord op haar vader, infiltreert in de bende om wraak te nemen.

Waar is de serie op gebaseerd?


De serie is geïnspireerd op ware gebeurtenissen en verhalen uit de criminele onderwereld van Galicië. Hoewel het geen directe verfilming is, zijn de karakters en plotlijnen sterk beïnvloed door historische feiten en lokale legendes.

Wie spelen er in de serie?


Clara Lago speelt Ana, een advocate met een duister verleden, bekend van haar rollen in Books & Drinks en El cuento de las comadrejas. Tamar Novas, die Daniel speelt, ken je misschien van The Sea Inside en El desorden que dejas.

Voor wie is deze serie?


Gangs of Galicia is een must-see voor liefhebbers van romantische drama's en spannende misdaadverhalen. Als je genoten hebt van series als Narcos en Peaky Blinders, dan zal deze serie je zeker bevallen. De mix van liefde, wraak en loyaliteit maakt het een boeiende kijkervaring.

Is de serie te bingen?


De serie bestaat uit één seizoen van acht afleveringen, elk ongeveer 50 minuten lang. Dit betekent dat je in iets meer dan zes en een half uur de hele serie kunt bingen. Perfect voor een spannend weekend vol drama en romantiek!



Mis de première niet en zorg dat je klaar zit op Netflix om de eerste aflevering te zien vanaf 21 juni 2024.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Gangs of Galicia: is jouw interesse gewekt?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen