search
4 moeilijk te vinden en bijzonder spectaculaire series op Netflix
Series / Nieuws

4 moeilijk te vinden en bijzonder spectaculaire series op Netflix

Het ruime aanbod van Netflix biedt ook genoeg plek voor alles wat met sport te maken heeft.

Netflix betrad op 11 september 2013 de Nederlandse markt en sindsdien is hun catalogus gegroeid tot grote hoogte. Te midden van deze lading aan topseries zijn verborgen juweeltjes die vaak over het hoofd worden gezien. We hebben vier van deze series voor je uitgelicht. Zijn deze iets voor jou?

Six Nations: Full Contact



Sport en vooral Rugby lijken in Nederland qua populariteit op streamingdiensten een beetje weg te vallen. Desalniettemin ontvangen de acht afleveringen op Netflix van het publiek op Rotten Tomatoes een prima 80%.

De makers van Formule 1: Drive to Survive vertellen in Six Nations: Full Contact het verhaal van het Zeslandentoernooi van 2023. Welk team gaat er met de winst vandoor en welk team krijgt de houten lepel?



Ballers



Oorspronkelijk van HBO, maar later verhuisd naar Netflix, krijgt deze serie met Dwayne 'The Rock' Johnson een uitstekende waardering van 88% op Rotten Tomatoes.

In het voor een Emmy genomineerde Ballers toont Johnson zijn 'warme en sympathieke charme' als een voormalige NFL-speler die financieel manager wordt.



Club de Cuervos



Deze geestige Mexicaanse dramaserie staat met vier seizoenen op Netflix. Op de Tomatometer krijgt de serie van het publiek een prima score van 89%.

Een broer en zus gaan in Club de Cuervos zowel een strijd aan met hoge verwachtingen als een strijd met elkaar nadat ze een voetbalteam hebben geërfd. Een serie van de makers van Nosotros los Nobles.



Captains of the World



We zullen het in Nederland waarschijnlijk niet zijn vergeten. Het WK in Qatar, en vooral het opstootje tussen Messi en Weghorst. Het publiek op Rotten Tomatoes heeft ontzettend genoten van deze docuserie, daar het de bijna perfecte score van 98% krijgt.

Messi. Mbappé. Neymar. Kane. Ronaldo. Beleef in Captains of the World het WK vanaf de rand van het veld naast spelers en aanvoerders terwijl hun teams vechten voor voetbalglorie tijdens het FIFA WK voetbal van 2022.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Je moet kiezen: kijk je dan naar Captains of the World of Ballers?

  • Captains of the World

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Ballers

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen