search
Unieke serie 'Fantasmas' nu op HBO Max: kijken of skippen?
Series / Nieuws

Unieke serie 'Fantasmas' nu op HBO Max: kijken of skippen?

Julio Torres' serie Fantasmas ontvangt lovende kritieken vanwege zijn unieke en authentieke stijl.

Julio Torres is een Salvadoraans-Amerikaanse schrijver en komiek. Hij is vooral bekend van zijn werk aan de talkshow Saturday Night Live, maar nu heeft hij zijn eigen serie. Wat vinden critici hiervan?

Het plot van Torres' nieuwe serie, Fantasmas, is relatief simpel. Torres gaat op zoek naar zijn oester die hij als gouden oorbel draagt. Op zijn zoektocht door New York komt hij veel interessante mensen tegen.

Rotten Tomatoes


Het klinkt misschien niet als de meest geweldige serie, maar volgens critici op Rotten Tomatoes is het dat juist wel. Zij belonen de serie namelijk met een fantastische 96% (op het moment van schrijven).

Alison Herman van Variety beschrijft de serie in haar recensie op een zeer mooie manier: "Torres heeft met succes een platform gesmeed voor zijn ongefilterde mening. Maar tussen de regels door laat Fantasmas zien hoe hard hij heeft moeten vechten om zichzelf te blijven."

Verschillende genres


Ook is Fantasmas niet te omschrijven als één specifiek genre. Zo schrijft Robert Lloyd van Los Angeles Times: "Sommige [verhalen] zijn horrorverhalen, sommige hebben een vleugje film noir. Sommige verhalen zijn net als televisieseries. Andere zijn vreemd."



Andere critici laten weten dat Fantasmas niet te vergelijken is met een andere serie op dit moment. Het is Torres volgens hen dus gelukt om een unieke serie te creëren waarin hij authentiek zichzelf mag zijn.

HBO Max


Ben je nieuwsgierig geworden naar Fantasmas? Stream de serie dan op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Staat Fantasmas nu op jouw Watchlist?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen