search
Krijgt deze grote serie met Jeremy Renner een vierde seizoen?
Series / Nieuws

Krijgt deze grote serie met Jeremy Renner een vierde seizoen?

Het derde seizoen wordt momenteel uitgezonden, maar smaakt zeker naar meer...

Jeremy Renner is weer helemaal terug. Na zowat heel 2023 bezig te zijn geweest met revalideren na een zwaar ongeluk met een sneeuwploeg, is hij momenteel te zien in het derde seizoen van SkyShowtime-serie Mayor of Kingstown.

Daarnaast heeft Renner ook onlangs getekend voor een rol in de nieuwe Knives Out-film Wake Up Dead Man, die momenteel wordt gemaakt door Netflix.

Toekomst van Kingstown


Maar hoe zit het met de toekomst van Mayor of Kingstown? Blijft het bij drie seizoenen of kunnen we meer verwachten van de populaire misdaadserie?

Renner is er nog wat vaag over, maar lijkt zelf wel oren te hebben om meer werk te stoppen in het onderzoeken van zijn hoofdpersonage in de serie.

Meer McLusky


Tijdens een gesprek met Collider zei Renner het volgende over een mogelijk vierde seizoen:



"Ik moet eerst eens seizoen 3 weten te overleven. We gaan het zien. Ik heb ervan genoten om dit personage te spelen, maar er is altijd meer om te onderzoeken. Met een wereld als die in Mayor of Kingstown kun je alle kanten op. Ik heb zelf alleen pas de eerste aflevering van seizoen 3 gezien, dus ik wil eerst de rest eens kijken. De helft van het verhaal ken ik niet eens, want heb me puur op mijn rol gericht."

Bijbenen op SkyShowtime


In Kingstown zien we Renner als Mike McLusky, wiens thuishaven een oorlogsgebied dreigt te worden met alle criminelen die er rondwaren en binnenkomen.

Mayor of Kingstown seizoenen 1 tot en met 3 zijn nu te streamen op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Meer Mayor of Kingstown?

  • Ja, graag!

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Hoeft niet / Niet gezien

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen