search
'The Bear' seizoen 3 belooft zenuwslopende momenten volgens hoofdrolspeler Jeremy Allen White
Series / Nieuws

'The Bear' seizoen 3 belooft zenuwslopende momenten volgens hoofdrolspeler Jeremy Allen White

Alsof de serie niet stressvol genoeg is wordt er blijkbaar een schepje bovenop gedaan.

Het langverwachte derde seizoen van Hulu's hitserie The Bear gaat bijna in première en de promotiecampagne draait op volle toeren. Hoofdrolspeler Jeremy Allen White kan niet wachten tot het publiek het kan zien.

Tijdens een interview met Stephen Colbert in The Late Show with Stephen Colbert sprak White over het aankomende seizoen en wat zijn rol daarin is geweest. Hij beloofde de kijkers een mooier, maar intenser seizoen.

Geen fan van zichzelf


White is van zichzelf wat terughoudend om zijn eigen werk te bekijken maar vertelde: "Meestal vind ik het heel moeilijk om mezelf op camera te zien. Ik doe het niet. Ik hou er niet van. Het is erg moeilijk voor me. Maar ik moet zeggen, toen ik de screener begon te kijken verloor ik mezelf erin en keek ik zeven afleveringen achter elkaar."

Over het aankomende seizoen deelde hij: "Omdat het gewoon zo goed is. Iedereen doet het zo goed. Chris Storer, onze showrunner, blijft spelen met wat de structuur van televisie kan zijn. Ik heb het gevoel dat seizoen één zo anders was dan seizoen twee, en seizoen drie is nog vreemder, vreugdevoller en intenser. Maar het is prachtig."

Stressvol, intens maar geweldig


White speelt in The Bear de rol van Carmen 'Bear' Berzatto, ooit de beste chef ter wereld, die terugkeert naar Chicago om de failliete broodjeszaak van zijn familie te redden na de onverwachte dood van zijn broer.



De vorige twee seizoenen veroverden de harten van het publiek en bezorgden hen een eindeloze adrenaline-ervaring, waardoor de show werd bestempeld als een van de meest stressvolle series ooit.

Stream alle afleveringen van The Bear op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

The Bear: raad jij jouw vrienden deze serie aan?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee/Niet gezien

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen