search
'Ahsoka'-ster hitserie hint op comeback in het 'Star Wars'-universum
Series / Nieuws

'Ahsoka'-ster hitserie hint op comeback in het 'Star Wars'-universum

Zien we komend seizoen weer een hereniging van twee bekenden uit 'Star Wars'?

Momenteel is Disney middenin het seizoen van de nieuwe serie The Acolyte, maar het loopt alvast vooruit op die andere Star Wars-serie. Hoofdrolspeelster Rosario Dawson deelt namelijk een hint over seizoen twee van Ahsoka

Waar The Acolyte momenteel te kampen heeft met een slechte ontvangst, vooral bij het publiek, wordt Ahsoka in het algemeen prima gewaardeerd. Een vervolgseizoen was dan ook niet meer dan logisch.

Lippen stijf op elkaar


Dawson verscheen onlangs op het Fan Expo-evenement in Boston waar haar werd gevraagd naar het tweede seizoen van Ahsoka. Uit angst om iets te verklappen, en er waarschijnlijk een torenhoge boete voor te krijgen, liet ze niet veel los.

De actrice is wel op de hoogte van de globale opzet van het volgende hoofdstuk, maar hield dit geheim. Na flink doorvragen wisten de journalisten van dienst wellicht de terugkeer van een oude bekende te bevestigen.

Oude vrienden


Tijdens het panel vertelde Dawson ook haar lange vriendschap met Hayden Christensen. Ze had al eens haar wens uitgesproken om weer met hem te werken in een tweede seizoen van Ahsoka. Zijn deelname is echter nog niet is bevestigd. Aangezien de terugkeer van Anakin een hoogtepunt van vorig seizoen was en Dave Filoni als schrijver terugkomt, is de kans op hereniging groot.



Stream alle afleveringen van Ahsoka op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Welk cijfer geef jij Ahsoka?

  • Hoger dan 6

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Een 6 of lager

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen