search
HBO Max komt aankomende week met 6 indrukwekkende nieuwe afleveringen
Series / Nieuws

HBO Max komt aankomende week met 6 indrukwekkende nieuwe afleveringen

Naast een nieuw avontuur uit Westeros zie je deze week veel humor, drama en reality.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

House of the Dragon


Verschijnt op: Maandag 24 juni | Release: Seizoen 2 - aflevering 2 | Genre: Actie / Avontuur / Drama | Kijk op: HBO Max

House of the Dragon toont een interne opvolgingsoorlog binnen Huis Targaryen op het hoogtepunt van zijn macht, 172 jaar voor de geboorte van Daenerys Targaryen.



All American


Verschijnt op: Maandag 24 juni | Release: Seizoen 6 - aflevering 12 | Genre: Drama / Sport | Kijk op: HBO Max

All American, geïnspireerd op het leven van NFL-ster Spencer Paysinger, vertelt het verhaal van een jonge American Football-speler uit Compton, die in een wereld vol uitdagingen en kansen komt als hij wordt gerekruteerd door een team uit Beverly Hills



Smiling Friends


Verschijnt op: Maandag 24 juni | Release: seizoen 2 - aflevering 8 | Genre: Animatie / Kort / Komedie | Kijk op: HBO Max

De werknemers van een klein bedrijfje doen er alles aan om geluk te brengen naar een bizarre en kleurrijke wereld. Het bedrijf bestaat uit de cynische Charlie en topwerknemer Pim. Ze bezoeken klanten om hen op te vrolijken.



Overige series nieuw op HBO Max


Hieronder de overige series die deze week op HBO Max verschijnen.

24 juni: The House that Dragons Built (seizoen 2 - aflevering 2) - Documentaire - Elke week na een nieuwe aflevering van House of the Dragon volgt er een nieuwe aflevering van The House that Dragons Built waarbij de kijker mee wordt genomen achter de schermen van HBO's hitserie.

24 juni: Last Week Tonight with John Oliver (seizoen 11 - aflevering 16) - Komedie / Nieuws / Talkshow - John Oliver, een van de grappigste verschijningen uit de recente tv-geschiedenis, komt naar HBO met een gloednieuwe talkshow, waarin hij op onnavolgbare wijze de sociale, politieke en existentiële problemen van Amerika en de wereld aankaart.

25 juni: Botched Bariatrics (seizoen 1 - aflevering 2) - Reality-TV - Volg de reis van patiënten wiens wereld op zijn kop staat na een mislukte obesitas-operatie en hun zoektocht om hun leven terug te krijgen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen