search
Derde seizoen van hitserie 'Shoresy' is "het beste seizoen" en scoort 100% op Rotten Tomatoes
Series / Nieuws

Derde seizoen van hitserie 'Shoresy' is "het beste seizoen" en scoort 100% op Rotten Tomatoes

De serie Shoresy volgt een ervaren hockeyspeler die een verliezend team traint naar succes.

IJshockey is in Amerika en Canada een populaire sport en de serie Shoresy volgt alle hoogte- en dieptepunten die een team mee kan maken. Zijn critici op Rotten Tomatoes net zo enthousiast over de serie als de spelers over de sport?

Shoresy is een spin-off van de serie Letterkenny van Jared Keeso en Jacob Tierney. Het eerste seizoen van Shoresy ging in 2022 in première.

Shoresy


Ondertussen is het derde seizoen van deze Canadese sitcom uitgekomen. De serie volgt het leven van Shoresy (Jared Keeso). Hij is een zeer ervaren hockeyspeler en besluit de Sudbury Bulldogs te gaan trainen.

Dit team heeft de laatste 20 wedstrijden verloren, maar Shoresy belooft dat het team nooit meer een wedstrijd zal verliezen als hij hen traint. Hij gaat samen met de nieuwe coach, Sanguinet, deze uitdaging aan.

Rotten Tomatoes


Op het moment van schrijven scoort Shoresy heel goed op Rotten Tomatoes. De sitcom krijgt namelijk een perfecte score van 100% van het publiek.



De kijker Gus G schreef dat dit het beste seizoen van de serie is: "Beste seizoen tot nu toe! Ik was bang dat de serie voorbij zou zijn, maar ik was aangenaam verrast door het einde! Bravo!!!"

Apple TV+


Ben je benieuwd geworden naar Shoresy en zijn hockeyteam? Stream de serie dan op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij een abonnement op Apple TV+?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen