search
Nieuwe afleveringen op NPO Start: Wat je deze week kunt kijken
Series / Nieuws

Nieuwe afleveringen op NPO Start: Wat je deze week kunt kijken

Deze week komt de Nederlandse streamingdienst met veel internationale topseries.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Meisjes van de goede herder


Verschijnt op: Maandag 24 juni | Release: Seizoen 1 - aflevering 4 | Genre: Documentaire | Kijk op: NPO Start

In vijf tehuizen in Nederland, de kloosters van de Goede Herder, werden van 1860 tot 1978 20.000 meisjes met een moeilijke jeugd opgevangen. Britta Hosman reist met Lies Vissers, Joke de Smit en R. Riet stad en land af om te reconstrueren wat zij en alle anderen tijdens hun jeugd hebben meegemaakt.



Opsporing Verzocht


Verschijnt op: Dinsdag 25 juni | Release: Seizoen 24 - aflevering 24 | Genre: Reality-TV / Misdaad | Kijk op: NPO Start

In samenwerking met politie, justitie en de kijkers thuis worden criminelen opgespoord. Als er aanhoudingen zijn, wordt de uitzending geblokkeerd. Actuele opsporing met Anniko van Santen.



The Sketch Artist


Verschijnt op: Vrijdag 28 juni | Release: Seizoen 1 - aflevering 3 | Genre: Misdaad | Kijk op: NPO Start

Eve Garance, een jonge, bipolaire vrouw, maakt compositietekeningen om misdaden mee te helpen oplossen. Ze werkt in een onderzoeksteam met Maryse Ferron, een veeleisende bazin die door een ziekte in een rolstoel zit, de norse politieman Bernard Dupin en technicus Anthony Kamal.



Overige series nieuw op NPO Start


Hieronder de overige series die deze week op NPO Start verschijnen.

24 juni: Makkelijk Scoren (seizoen 1 - aflevering 7) - Sport / Komedie - Satirisch sportprogramma waarin Tex de Wit, Jonathan van het Reve en Diederik Smit in hoog tempo de sportweek doornemen. Met uiteraard volop aandacht voor de rafelranden van de sport: commentatoren, supporters, scheidsrechters die het verkeerd zien, de geschiedenis, de toekomst en steeplechase.

27 juni: Oases (seizoen 3 - aflevering 2) - Informatief / Documentaire - Kefah Allush bezoekt Farafra, een oase in de Egyptische woestijn. Vroeger stroomde het water hier zonder hulp van pompen de grond uit. Tegenwoordig moeten de boeren van Farafra hun putten steeds dieper graven om het grondwater te bereiken. Wat is er aan de hand in deze oase?

29 juni: The Capture (seizoen 2 - aflevering 5-6) - Misdaad / Mysterie / Thriller - Britse misdaadserie. In een wereld vol deepfakes moet inspecteur Rachel Carey vertrouwen op haar instincten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Zijn dit series/shows die jij graag wil zien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen