search
Deze populaire serie doodde in slechts een paar minuten 3 geliefde personages
Series / Specials

Deze populaire serie doodde in slechts een paar minuten 3 geliefde personages

Kijkers van 'Lost' hielden het niet droog op dit moment in de serie.

Het gebeurde in de populaire en langlopende serie Lost wel vaker dat een van de hoofdpersonages stierf, maar wat er halverwege het zesde seizoen gebeurde zag niemand aankomen. In één aflevering gingen maar liefst drie personages dood.

De scifi-dramaserie Lost ging in 2004 in première. Er kwamen 6 seizoenen, bestaande uit in totaal 121 afleveringen. In 2010 kwam de serie tot een einde.

Vliegtuigcrash


Lost gaat over de overlevenden van een vliegtuigcrash, die terecht zijn gekomen op een mysterieus eiland. We zien het verleden en toekomst van de personages, net als wat er had kunnen gebeuren als de crash nooit had plaatsgevonden.

De serie was nooit bang om hoofdpersonages te laten sterven. In hun gevecht om te overleven komen de personages zowel in aanraking met het gevaar dat gevormd wordt door hun medepassagiers als door het bovennatuurlijke.

Drie doden


Hoewel er dus veel belangrijke personages op verbazingwekkende wijze dood gingen, was er een moment in de serie dat voor veel kijkers het meest schokkende was. In de spanne van een paar minuten vonden er namelijk niet slechts één, maar meerdere personages een gruwelijke dood.



Sayid was vanaf het begin een onrustig personage, dat vaak in de problemen kwam. Hij wist het echter allemaal goed te maken aan het einde van zijn leven. Halverwege seizoen 6 stierf hij op een heldhaftige manier, door de andere personages te redden van een bom.

Meest schokkende sterfgevallen


Ongeveer tegelijkertijd baanden Jin en Sun zich een weg door verschillende tijdlijnen en alternatieve werkelijkheden, achtervolgd door gewapende vijanden. Uiteindelijk wisten ze het niet te redden en stierven ze samen in het water, terwijl ze elkaars handen vasthielden.

De meeste kijkers hielden het niet droog tijdens deze drie onverwachte sterfgevallen, die dan ook bekend staan als de meest schokkende uit de hele serie. Lost is te bekijken op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Was jij een echte Lost-fan?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen