search
Nieuwe spionagethriller 'The Agency' met 'X-Men'-ster Michael Fassbender komt eraan
Series / Nieuws

Nieuwe spionagethriller 'The Agency' met 'X-Men'-ster Michael Fassbender komt eraan

Fassbender speelt en produceert in deze nieuwe serie over een voormalig CIA-agent.

THR bericht dat de opnames voor de serie officieel van start zijn gegaan. Fassbender speelt de hoofdrol van een voormalig CIA-agent die wordt teruggehaald naar zijn oude post in Londen. Hier loopt hij zijn ex-vriendin tegen het lijf, met wie hij de relatie hervat. Dit zorgt uiteraard voor de nodige verwikkelingen.

Naast de hoofdrol zal Fassbender ook optreden als uitvoerend producent, een taak die hij deelt met een andere grote naam, namelijk George Clooney. The Agency telt tien afleveringen en Joe Wright (Hanna, Atonement) zal de eerste twee episodes regisseren.

Complexiteit


De serie kreeg in februari 2023 akkoord van Paramount en is een Engelstalige bewerking van de Franse serie Le Bureau des Legendes. Jez en John-Henry Butterworth schrijven het volledige eerste seizoen.

Paramount-baas Chris McCarthy is in zijn nopjes met Fassbender: "Hij is een van de meest getalenteerde acteurs van zijn generatie, die zijn rollen met nuance en complexiteit vertolkt. We zijn ontzettend blij dat hij de hoofdrol gaat spelen in 'The Agency'".

Overig


Naast Fassbender en Clooney zijn ook de Butterworths en Wright uitvoerend producent. Deze taken delen zij met Grant Heslov, Keith Cox, Nina L. Diaz, David C. Glasser, Ron Burkle, David Hutkin, Bob Yari, Alex Berger, Ashley Stern en Pascal Breton. Overige rollen zijn op dit moment nog niet bekend, maar we houden jullie uiteraard op de hoogte.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Is dit voor jou een serie om naar uit te kijken?

  • Jazeker!

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee,denk het niet

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen