search
Bizar gerucht over een remake van dit Netflix-kijkcijferkanon: "de oorspronkelijke serie loopt nog"
Series / Nieuws

Bizar gerucht over een remake van dit Netflix-kijkcijferkanon: "de oorspronkelijke serie loopt nog"

David Fincher zou al twee jaar werken aan de remake.

De entertainmentindustrie wordt gekenmerkt door een hoog tempo, waarbij plannen binnen de kortste keren volledig omgegooid worden. Dit kan zelfs gebeuren wanneer een project al met filmen gestart is. The Playlist komt nu met een opmerkelijke uitschieter op dit gebied.

David Fincher (Fight Club, Mindhunter) zou bezig zijn met een Engelstalige remake van Squid Game. De filmmaker heeft een overeenkomst met Netflix en hij zou de afgelopen twee jaar al bezig zijn met dit project.

Interesse


Fincher heeft voor Netflix al de nodige films en series gemaakt, zowel als regisseur als in de rol van uitvoerend producent. Je kunt hierbij denken aan House of Cards, Mank en The Killer.

In de loop van 2021 zou Fincher echter interesse hebben uitgesproken voor een remake van Squid Game. Hij zou gedurende de laatste twee jaar aan dit idee gewerkt hebben.

Affiniteit


Gezien zijn affiniteit met psychologische thrillers is dit geen raar idee, ware het niet dat het tweede seizoen van de hitserie nog in première moet gaan. Een remake terwijl de serie nog loopt lijkt weinig toegevoegde waarde te hebben. Netflix-baas Ted Sarandos ziet het kennelijk ook zo, gezien zijn commentaar eerder dit jaar: "Netflix ziet geen reden voor een herbewerking".



Je kunt Squid Game streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Een Engelstalige Squid Game! Laat maar komen!

  • Ja, gaaf!

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee, niet doen

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen