search
Dit personage in 'The Handmaid's Tale' verdient vele malen beter: krijgt ze gerechtigheid in seizoen 6?
Series / Nieuws

Dit personage in 'The Handmaid's Tale' verdient vele malen beter: krijgt ze gerechtigheid in seizoen 6?

Het verhaal van Janine in The Handmaid's Tale is aangrijpend en ze verdient beter in seizoen 6.

The Handmaid's Tale is al jarenlang een grote favoriet van kijkers. De serie brengt drama, spanning en mysterie naar je scherm. Hoewel de serie verslavend goed is, verdient dit personage echt veel meer. Ze heeft veel moeten doorstaan, waardoor ze in seizoen 6 rust en vrede verdient.

De serie is gemaakt door Bruce Miller en ging in 2017 in première. Het onderwerp van The Handmaid's Tale was voor velen een hele grote shock. Het verhaal speelt zich namelijk af in Gilead, een fictief land, waar religie de grootste macht heeft.

De dienstmeiden


Het wordt al snel duidelijk dat de dienstmeiden maar één opdracht hebben: kinderen baren voor onvruchtbare families. Dit zorgt voor veel trauma, zoals bij het personage Janine.

Janine is door een groepsverkrachting zwanger geworden en wilde eigenlijk een abortus. Ze besloot om toch haar baby te houden, maar toen begonnen haar problemen pas echt.

Het trauma van Janine


Ze werd door de soldaten van Gilead naar het Red Center gebracht en hier verloor ze zichzelf beetje bij beetje. Als straf werd haar rechteroog verwijderd.



Dit alles is nog maar het topje van de ijsberg van wat Janine heeft moeten doorstaan. Veel fans hopen dan ook dat ze in seizoen 6 eindelijk even rustig aan kan doen en kan helen van al haar trauma's. Helaas geeft het einde van seizoen 5 geen hoop hiervoor.

Videoland


Het is dus nog maar de vraag of Janine gerechtigheid krijgt in seizoen 6, maar dat verdient ze in ieder geval wel. Ben je nieuwsgierig geworden naar haar verhaal? Stream dan The Handmaid's Tale op Videoland.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Zin in The Handmaid's Tale seizoen 6?

  • Ja, gave serie!

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee, ben wel een beetje klaar met deze serie

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen