search
Eerste recensies potentiële topserie 'Land of Women': kijken of skippen?
Series / Specials

Eerste recensies potentiële topserie 'Land of Women': kijken of skippen?

Rotten Tomatoes geeft fantastische score aan deze serie met zon, wijn,familie geheimen en enkele huurmoordenaars.

Met deze zomerse serie reis je af naar het zonnige Spanje. Wat wil je nog meer? Behalve natuurlijk zelf door de straten van één van de oude steden slenteren. Onlangs is de Spaanse Land of Women uitgekomen, maar wat vinden critici eigenlijk van dit nieuwe verhaal?

Land of Women is gemaakt door Ramón Campos en gebaseerd op het boek La Tierra de las Mujeres (Het land van de vrouwen) van de Spaanse schrijfster Sandra Barneda.

Land of Women


De serie vertelt het verhaal van een moeder en dochter die uit New York moeten vluchten nadat de financiële zaken van hun man en vader verkeerd liepen. In het kleine zonnige wijnstadje worden ze geconfronteerd met hun familiegeheimen en huurmoordenaars.

Deze thriller en komedie valt goed in de smaak bij critici op Rotten Tomatoes. Op het moment van schrijven scoren zij Land of Women namelijk een fantastische 80%.

Recensies


De enige kritiekpunt dat Land of Women krijgt zijn de "egoïstische personages", aldus Peter Martin van ScreenAnarchy. Volgens hem zeuren de personages te veel in plaats van dat ze dingen ondernemen.



Ondanks dit zijn veel andere critici laaiend enthousiast. Zo schrijft Anne Brodie van What She Said dat de personages juist "optimistisch" zijn ondanks de "dodelijke tegenslagen". Ze vervolgt dat ze erg houdt van de "LGTBQ2-positiviteit, de familie, de 'can-do'-positiviteit en de mogelijkheid van liefde en verlossing".

Apple TV+


Ben je nieuwsgierig geworden naar deze thriller in het mooie Spanje? Stream Land of Women op Apple Tv+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

'Land of Women': kijken of skippen?

  • Kijken

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Skippen

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen