search
Is de verschijningsdatum voor seizoen 3 van 'The Bear' vervroegd?
Series / Nieuws

Is de verschijningsdatum voor seizoen 3 van 'The Bear' vervroegd?

Het derde seizoen van The Bear zal mogelijk eerder uitkomen.

Fans van The Bear hebben door deze serie een heel ander beeld gekregen van de horeca. Trouwe kijkers hebben de eerste twee seizoenen van dit psychologische drama verslonden en zijn nu gretig aan het wachten op het derde seizoen. Maar hoe lang moeten ze precies wachten?

The Bear vertelt het verhaal van de jonge chef Carmen "Carmy" Berzatto die in restaurants met Michelinsterren heeft gewerkt. Hij erft het Italiaanse familierestaurant na de dood van zijn oudere broer. Het is nu aan Carmy om dit slecht onderhouden restaurant om te toveren in een goed restaurant, terwijl hij nog worstelt met zijn eigen trauma's.

The Bear


The Bear ging in 2022 in première en werd al snel één van de populairste series op Hulu (en Disney+ in Nederland). Het was dan ook al snel dat de serie een tweede seizoen kreeg. Dit kwam in 2023 uit. In november van datzelfde jaar werd aangekondigd dat The Bear een derde seizoen zou krijgen.

Eerder dit jaar werd de officiële verschijningsdatum van seizoen drie bekendgemaakt. De nieuwe afleveringen zouden op 27 juni te zien zijn op Hulu en op 17 juli in Nederland op Disney+.

Nieuwe verschijningsdatum?


Volgens The Hollywood Reporter klopt deze datum echter helemaal niet meer. In Amerika is het nieuwe seizoen namelijk al op 26 juni om 9 uur 's avonds te zien. Dit betekent dat de serie drie uur eerder dan gepland te streamen zal zijn.



Wat betekent deze verandering voor de verschijningsdatum in Nederland? Er is nog niets officieel bekendgemaakt, maar wellicht betekent dit dat de serie ook eerder te zien zal zijn in Nederland.

Disney+


Niets is dus zeker, maar de mogelijkheid is er misschien wel. Totdat hier een officiële verklaring over wordt gegeven, kunnen fans alleen maar afwachten. Tot die tijd zijn de eerste twee seizoenen van The Bear te streamen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

The Bear is een van de beste series van de afgelopen 10 jaar

  • Eens

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Oneens

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen