search
Eerste blik op Cate Blanchett in ambitieuze nieuwe serie van 'Gravity'-regisseur Alfonso Cuarón
Series / Nieuws

Eerste blik op Cate Blanchett in ambitieuze nieuwe serie van 'Gravity'-regisseur Alfonso Cuarón

Ook Sacha Baron Cohen en Kevin Kline zijn van de partij in de veelbelovende serie.

Apple TV+ heeft de eerste foto vrijgegeven van Disclaimer, een serie van tweevoudig Oscarwinnaar Alfonso Cuarón met Cate Blanchett in de hoofdrol.

De serie vertelt het verhaal van de alom gerespecteerde tv-docu journalist Catherine Ravenscroft (Blanchett), die een carrière heeft opgebouwd door de grootste geheimen van grote corporaties openbaar te maken.

Bizar plot


Op een dag ontvangt Ravenscroft een mysterieus boek waarin zij het hoofdpersonage is en dat al haar diepste, meest duistere geheimen bevat.

Ze gaat direct op zoek naar de identiteit van de schrijver, maar moet gaandeweg ook haar verleden confronteren voordat dit het einde wordt van haar familie en alles waar ze voor heeft gewerkt.

Borat en Blanchett


Naast Blanchett zien we in de serie ook Sacha Baron Cohen als Catherine's echtgenoot die als advocaat werkt, Kodi Smit-McPhee als Catherine's zoon en Hoyeon Jung (Squid Game als Catherine's assistent.



Maar daar houdt het niet bij op. De cast wordt nóg beter met de toevoegingen van Kevin Kline, Lesley Manville en Louis Partridge, die allen een rol speelden in Catherine's verleden.

Topregisseur aan het roer


Regisseur Cuarón kennen we van grote films als Gravity, Roma, Harry Potter and the Prisoner of Azkaban en Children of Men.

Disclaimer is vanaf 11 oktober te streamen op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ik zou meer films en series met Cate Blanchett willen zien

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen