search
Disney+ komt in juli met maar liefst 12 gloednieuwe series
Series / Nieuws

Disney+ komt in juli met maar liefst 12 gloednieuwe series

De streamingdienst heeft voor komende maand weer een enorme lijst aan nieuwe series voor je klaargezet.

Disney+ zet in juli weer een aantal nieuwe series of nieuwe seizoenen van lopende series online. Hieronder lichten we de drie grootste/meest opvallende series toe die je waarschijnlijk wel wil gaan kijken.

Red Swan


Verschijnt op: Woensdag 3, 10, 17, 24 en 31 juli | Release: Seizoen 1 - aflevering 1-10 | Genre: Actie / Drama / Romantiek | Kijk op: Disney+

Oh Wansoo, die getrouwd is binnen de machtige Hwain Group, wordt met de dood bedreigd. Ze ontmoet Seo Doyoon, een lijfwacht die de dood van een vriend onderzoekt die verband houdt met de Hwain Group. Samen ontrafelen ze de door begeerte besmette geheimen van de Hwain Group.



Welcome to Wrexham


Verschijnt op: Woensdag 3, 10, 17 en 24 juli | Release: Seizoen 4 - aflevering 5-8 | Genre: Documentaire / Sport | Kijk op: Disney+

Rob McElhenney en Ryan Reynolds runnen de Wrexham Association Football Club en proberen van deze underdogs een succes te maken dat iedereen inspireert. De docuserie volgt Rob en Ryan van Hollywood tot Wales terwijl ze een spoedcursus als clubeigenaren krijgen en belicht hoe het lot van de club is verbonden met het lot van de stad.



The Bear


Verschijnt op: Woensdag 17 juli | Release: Seizoen 3 | Genre: Komedie / Drama | Kijk op: Disney+

De jonge chef-kok Carmy komt terug naar Chicago om zijn broodjeszaak te runnen. Terwijl hij probeert om de zaak en zichzelf te veranderen, werkt hij samen met een team van rouwdouwers die hij uiteindelijk als familie gaat beschouwen.



Overige series nieuw op Disney+


Hieronder de overige series die komende maand op Disney+ verschijnen.

2 juli: Clipped (seizoen 1 - aflevering 6) - Biografie / Drama / Sport - Deze serie gaat over het dramatische einde van het eigenaarschap van Donald Sterling van de Los Angeles Clippers, terwijl het team onder leiding van coach Doc Rivers op jacht gaat naar het kampioenschap.

3 en 10 juli : Tracker (seizoen 1 - aflevering 12-13) - Misdaad / Drama - In Tracker speelt Justin Hartley de rol van Colter Shaw, een eenzame survivalist die door het land zwerft en op zoek is naar beloningen. Hij gebruikt zijn speurvaardigheden om burgers en politie te helpen bij het oplossen van allerlei mysteries, en tegelijkertijd worstelt hij met zijn gebroken gezin.

3, 10 en 17 juli: Mission: Yozakura Family (seizoen 1 - aflevering 10-12) - Animatie / Actie / Komedie - Een verre van normale familie. Taiyo Asano, de 'ultieme introvert', verloor zijn familie bij een tragisch ongeluk. De enige met wie hij kan praten, is zijn jeugdvriendin Mutsumi Yozakura, die een geheim bewaart als erfgename van een familie van spionnen. Haar broer Kyoichiro, een zeer ervaren spion, heeft het op Taiyo gemunt. Om zichzelf te redden, trouwt Taiyo met Mutsumi en sluit hij zich aan bij de familie Yozakura. Het begin van een unieke missie.

3, 10 en 17 juli : The Acolyte (seizoen 1 - aflevering 6-8) - Actie / Avontuur / Drama - The Acolyte onderzoekt een stelsel vol geheimen en duistere krachten en niet alles is wat het lijkt.

4, 11, 18 en 25 juli : The Kardashians (seizoen 5 - aflevering 7-10) - Reality-TV - In deze gloednieuwe serie over de bekende, populaire familie krijg je volledige toegang tot hun leven. Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie laten de camera's weer toe om de waarheid achter de krantenkoppen te onthullen.

4 juli: Land of Tanabata (seizoen 1) - Drama / Fantasy / Mysterie - Yoji Minamimaru, beter bekend als Nanmaru, is een student met een bovennatuurlijk vermogen om in alles kleine gaatjes te kunnen maken. Op een dag ontdekt Yoji dat zijn docent folklorestudies vermist is. Samen met zijn klasgenoten besluit Minamimaru om hun docent te vinden.

5, 12, 19 en 26 juli : Code Geass: Rozé of the Recapture (seizoen 1 - aflevering 3-6) - Animatie / Sciencefiction - In jaar zeven van de Kowa-periode, in het voormalige Hokkaido-blok, wonen de broers die bekendstaan als de Anonieme Huurlingen. Keizer Callis al Britannia probeert de wereld in chaos te storten met hulp van zijn dienaar Norland en zijn Einberg-ridders. Rozé en Ash komen vanuit het noorden in actie.

6, 13, 20 en 27 juli: The Fable (seizoen 1 - aflevering 14-17) - Animatie / Actie / Komedie - Fable is een onoverwinnelijke huurmoordenaar die zijn tegenstander in minder dan zes seconden kan uitschakelen. Maar op een dag moet hij van zijn baas een jaar lang een gewoon leven leiden en niemand doden. Dus neemt Fable een coole, grappige en enigszins excentrieke pauze van het moorden.

10 juli: Under the Bridge (seizoen 1) - Biografie / Misdaad / Drama - Under the Bridge is gebaseerd op het boek van de schrijfster Rebecca Godfrey, over het waargebeurde verhaal van de 14-jarige Reena Virk (Vritika Gupta) die onderweg was naar een feestje met vrienden en nooit meer thuiskwam. Het verhaal wordt verteld vanuit het oogpunt van Godfrey (Riley Keough) en een plaatselijke politieagent (Lily Gladstone).

Let op: dit overzicht is voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om bepaalde titels toe te voegen, te annuleren of uit te stellen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen