search
Deze 4 verborgen en sterke series op Netflix zijn echt iets voor je als je van Young Adult-series houdt
Series / Nieuws

Deze 4 verborgen en sterke series op Netflix zijn echt iets voor je als je van Young Adult-series houdt

Het leven van een tiener staat natuurlijk bol van emoties. Zo ook in deze vier series.

Netflix betrad op 11 september 2013 de Nederlandse markt en sindsdien is hun catalogus gegroeid tot grote hoogte. Te midden van deze lading aan topseries zijn verborgen juweeltjes die vaak over het hoofd worden gezien. We hebben vier van deze series voor je uitgelicht. Zijn deze iets voor jou?

Outer Banks



Van deze meeslepende tienerserie zijn er drie seizoenen te streamen op Netflix. Publiek en critici op Rotten Tomatoes zijn nagenoeg eensgezind in hun waardering. De serie krijgt een prima score van 75%.

In Outer Banks gaan de tiener John B en zijn drie beste vrienden op een eiland met rijken en armen op zoek naar een legendarische schat die iets te maken heeft met zijn vaders verdwijning.



Riverdale



Soms is het publiek het behoorlijk oneens met de recensenten. Zo ook bij deze serie. Het krijgt op Rotten Tomatoes van de critici een uitstekende 81%. Er is met zeven seizoenen op Netflix genoeg te bingen.

Terwijl Archie en zijn vrienden in het nodige meemaken op het gebied van seks, romantiek, school en familie, raken ze verwikkeld in een duister mysterie in Riverdale.



The Society



Spanning en mystiek, dat is waar je op kan rekenen in deze serie op Netflix. Ga er maar vanuit dat iedereen de serie geweldig vindt, want op de Tomatometer scoort de serie een hele goede 86%.

Wanneer alle andere inwoners in The Society op mysterieuze wijze verdwijnen uit hun rijke stad, moeten de tieners van West Ham hun eigen samenleving vormen om te overleven.



I Am Not Okay With This



Deze tienerdrama met Sophia Lillis en Wyatt Oleff, sterren uit de bioscoopfilm It, krijgt van publiek en critici uitstekende cijfers. Op Rotten Tomatoes krijgt de serie een uitstekende score van 86%. Stream alle afleveringen op Netflix.

De angstige Syd manoeuvreert zich langs middelbareschoolschaamte, familiedrama en een crush op haar beste vriendin, terwijl ze ontluikende superkrachten moet beheersen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij fan van Young Adult-series?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen