search
Ben je helemaal klaar met 'The Acolyte'? Schakel dan over op deze 'Star Wars'-serie
Series / Featured

Ben je helemaal klaar met 'The Acolyte'? Schakel dan over op deze 'Star Wars'-serie

Voor fans van Star Wars: The Acolyte is deze Star Wars serie een echte aanrader.

Star Wars is al jarenlang heel populair. Trouwe fans hebben alle nieuwe films en series gezien. Heb je Star Wars: The Acolyte al helemaal gebingewatcht en ben je op zoek naar een nieuwe serie? Dan is deze aanrader perfect voor jou.

Star Wars:The Acolyte is gemaakt door Leslye Headland en speelt zich af tijdens het einde van de High Republic-era. Heb je genoten van alle vijf de afleveringen en ben je nu op zoek naar een nieuwe kijktip? Zoek dan niet verder.

Star Wars


In 2022 kwam de serie Andor uit. Deze serie speelt zich ook af in het universum van Star Wars en is dus perfect voor fans van The Acolyte. Deze serie is echter niet gemaakt door Headland, maar door Tony Gilroy. Hij is vooral bekend van zijn werk aan The Devil's Advocate en Rogue One: A Star Wars Story.

Op het moment van schrijven is alleen het eerste seizoen uit. Deze bestaat uit 12 afleveringen van ongeveer 35 tot 60 minuten. Ook is seizoen 2 in de maak, maar er is nog geen officiële verschijningsdatum.

Het plot


In Andor staat het personage Cassian Andor centraal. Hij was eerst een dief, maar is nu een rebellenspion. De serie speelt zich vijf jaar voor de gebeurtenissen van Rogue One af en laat zien hoe de Rebel Alliance is gevormd en hoe Cassian zich heeft aangesloten bij de strijd tegen het Galactische Keizerrijk.



De serie is ook zeer populair bij critici op Rotten Tomatoes. Zij geven Andor namelijk een score van 96%. Het publiek beloont de serie met 87% (op het moment van schrijven).

Disney+


Ben je benieuwd geworden naar de avonturen van Cassian? Stream dan Andor op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Welke Star Wars-serie kies jij?

  • The Acolyte

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Andor

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen