search
Iedereen die 'The Bear' heeft gezien, is gelijk verslaagd: is de ontvangst van seizoen 3 ook zo goed?
Series / Nieuws

Iedereen die 'The Bear' heeft gezien, is gelijk verslaagd: is de ontvangst van seizoen 3 ook zo goed?

Evenaart seizoen 3 van The Bear de perfecte score van 100% van seizoen 1?

De laatste jaren waren critici en kijkers zeer enthousiast over het psychologische drama The Bear. Onlangs is seizoen 3 uitgekomen, maar is deze eigenlijk wel net zo goed als de eerdere seizoenen?

Oorspronkelijk zou het derde seizoen van The Bear op 27 juni uitkomen, maar uiteindelijk was het al op 26 juni te zien in de Verenigde Staten. In Nederland staat de verschijningsdatum gepland op 17 juli. Maar is seizoen 3 het wachten eigenlijk wel waard?

Rotten Tomatoes


Het eerste seizoen van The Bear kreeg een perfecte score van 100% op Rotten Tomatoes. Ook het tweede seizoen werd zeer goed ontvangen. Deze kreeg namelijk een score van 99%. Op het moment van schrijven scoort seizoen 3 93%, wat dus iets lager is dan de eerdere seizoenen, maar nog steeds zeer hoog.

Volgens Matthew Jackson van Looper.com is The Bear "één van de meest bevredigende, opwindende en opmerkelijke verhalen op tv". Dit komt doordat de serie Carmy's gevoelens en emoties onderzoekt na het overlijden van zijn broer en zijn groeiende verbondenheid met de werknemers in zijn restaurant.

"Perfectie"


"De serie behoudt zijn perfectie. [...] [S]eizoen 3 is nog steeds zo fenomenaal en als het dit kwaliteitsniveau blijft leveren, zal de serie eindigen als één van mijn favoriete series aller tijden", aldus Bryan M.



Ook zijn kijkers erg onder de indruk van het acteerwerk. Zo schrijft Susan T: "Voortreffelijk - het vakmanschap voor en achter de camera is baanbrekend. [...] Deze cast levert prestaties van een hoger niveau, zowel als ensemble als op hun individuele momenten. En zoals altijd... de muziek." De muziek wordt bepaald door de maker en producer van The Bear (Christopher Storer en Josh Senior)

Disney+


Helaas duurt het dus nog een paar weken voordat seizoen 3 van The Bear te zien is in Nederland. In de tussentijd zijn seizoen 1 en 2 te streamen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij verslaafd aan The Bear?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen