search
Spannende en explosieve actieserie gaat Netflix opnieuw veroveren
Series / Nieuws

Spannende en explosieve actieserie gaat Netflix opnieuw veroveren

Ontdek alles over de actievolle serie 'S.W.A.T.' met sergeant Hondo en zijn team.

Ben je klaar om je onder te dompelen in de actievolle wereld van S.W.A.T.? Nu het zesde seizoen online komt is het belangrijk om wat achtergrondinformatie te hebben. We beantwoorden vijf cruciale vragen die je zeker moet weten. Laten we beginnen!

Waar gaat de serie over?


De serie S.W.A.T. volgt sergeant Daniel "Hondo" Harrelson, een geboren en getogen inwoner van Los Angeles, die is aangesteld om een gespecialiseerde politie-eenheid te leiden. Het team wordt geconfronteerd met misdaden en noodsituaties, waarbij ze constant moeten balanceren tussen het dienen van hun gemeenschap en het handhaven van de wet.

Waar is de serie op gebaseerd?


S.W.A.T. is gebaseerd op de gelijknamige televisieserie uit 1975, die later ook een filmadaptatie kreeg in 2003. De hedendaagse versie is een moderne herinterpretatie die trouw blijft aan de actie en het drama van de originele serie, maar met een eigentijdse twist.

Wie spelen er in de serie?


De drie hoofdpersonages in S.W.A.T. zijn Shemar Moore als sergeant Daniel "Hondo" Harrelson. Hij is ook bekend van zijn rol als Derek Morgan in Criminal Minds. Stephanie Sigman als kapitein Jessica Cortez, eerder gezien in Spectre en Annabelle: Creation. Alex Russell als officier Jim Street, die je wellicht kent van Chronicle en Unbroken.

Voor wie is deze serie?


De serie is perfect voor fans van actie en van snelle, adrenaline-pompende scènes. Als je houdt van series zoals NCIS: Los Angeles of Chicago P.D., dan zal S.W.A.T. zeker je interesse wekken. De combinatie van persoonlijke drama's en intens politieactie maakt het een must-see.

Is de serie te bingen?


Met zes seizoenen en meer dan 120 afleveringen, die elk ongeveer 45 minuten duren, is S.W.A.T. een uitstekende kandidaat voor een binge-watching sessie. Als je de serie in één keer zou willen bekijken, zou je meer dan 90 uur nodig hebben. Perfect voor een lange vakantie of een serie-marathon.



Bekijk het zesde seizoen van S.W.A.T. vanaf 1 juli op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij SWAT tot en met seizoen 5 gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen