search
Kijktip op Disney+: Mysterieuze fantasieserie over unieke krachten
Series / Specials

Kijktip op Disney+: Mysterieuze fantasieserie over unieke krachten

Ontdek de mysterieuze krachten in de nieuwe Japanse serie 'Land of Tanabata' op Disney+.

Land of Tanabata is een nieuwe Japanse serie op Disney+. Je kunt de serie al eventjes op de streamingdienst bekijken. We beantwoorden hieronder vijf essentiële vragen die je moet weten om optimaal te genieten van deze serie.

Waar gaat de serie over?


Land of Tanabata volgt Youji Minamimaru, een gewone student met een mysterieuze kracht om kleine gaten te creëren. Zijn leven verandert drastisch wanneer hij ontdekt dat hij dezelfde kracht bezit als de oorzaak van een bizarre gebeurtenis waarbij lichamen verdwijnen door een zwevende bol. Hij reist naar Marukawa om de waarheid over zijn afkomst te ontdekken.

Waar is de serie op gebaseerd?


De serie is gebaseerd op de populaire manga Tanabata no Kuni, die liep van 1996 tot 1999 in Shogakukan's Big Comic Spirits. De manga, geschreven door Hitshi Iwaka, bekend van Parasyte werd uiteindelijk verzameld in vier tankobon-volumes.

Wie spelen er in de serie?


De hoofdrollen worden vertolkt door Kanata Hosoda als Youji Minamimaru, die je misschien kent van Bright Future. Ryoko Fujino als Sachiko Higashimaru, bekend van The Sun Also Rises. Hiroshi Mikami als Masami Murakami, eerder te zien in The Wind Rises. Daarnaast zien we Takayuki Yamada, Shuhei Uesugi, Mai Kiryuu, Aya Asahina, Houshi Ishida, en Satoshi Kanada in belangrijke rollen.

Voor wie is deze serie?


Land of Tanabata is ideaal voor fans van mysterie en bovennatuurlijke verhalen. Mensen die genoten hebben van series zoals Stranger Things of The X-Files zullen deze serie geweldig vinden. Het is een perfecte mix van intrige, avontuur en bovennatuurlijke elementen.

Is de serie te bingen?


Land of Tanabata bestaat uit één seizoen met tien afleveringen van elk ongeveer 45 minuten. In totaal kost het je ongeveer 7,5 uur om de hele serie te bekijken, wat perfect is voor een weekendmarathon.



De serie is al vanaf 4 juli te zien op Disney+. Lees ook de recensie van SerieTotaal.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Land of Tanabata: goed kijktip?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen