search
'Dexter'-prequelserie krijgt er een beroemde vampierjager bij
Series / Nieuws

'Dexter'-prequelserie krijgt er een beroemde vampierjager bij

De cast van de prequel Original Sin begint steeds imposanter te worden.

Niemand minder dan Emmy-winnaar Sarah Michelle Gellar Buffy the Vampire Slayer zal een belangrijke rol spelen in de Dexter-prequelserie Dexter: Original Sin.

In de oorspronkelijke serie, die zo'n acht seizoenen in beslag nam, zagen we Michael C. Hall als een bloedspatanalist die in zijn vrije tijd criminelen om het leven brengt.

Jonge Dexter


De rol van Hall wordt in Original Sin overgenomen door Shadow and Bone-acteur Patrick Gibson. We zien Dexter in zijn jonge jaren, waar hij ook al een en ander op zijn kerfstok heeft.

Christian Slater neemt de rol van Dexters vader over van James Remar en Molly Brown speelt een jongere versie van Jennifer Carpenters zus Debra.

Complex personage


Clyde Phillips, die verantwoordelijk was voor de eerste vier seizoenen van de oorspronkelijke serie, keert terug als showrunner en uitvoerend producent van de tiendelige prequel-serie die zich afspeelt in 1991, ruim 15 jaar vooraf aan de gebeurtenissen van Dexter seizoen 1.



We zien ditmaal Dexter als student die de smaak voor moorden te pakken krijgt. Als zijn moordneigingen niet langer kunnen worden tegengehouden, leert zijn vader Dexter hem een Code waardoor hij uit handen van de politie kan blijven, maar waardoor hij ook enkel mensen ombrengt die het verdienen om te sterven.

Buffy the... police woman?


Gellar zal de speciale gastrol spelen van Tanya Martin, de CSI Chief van de politie in Miami en tevens Dexters baas.

Eerder aangekondigde castleden zijn Patrick Dempsey (als Aaron Spencer), James Martinez (als Angel Batista), Christina Milian (als Maria LaGuerta), Alex Shimizu (als Vince Masuka) en Reno Wilson (als Bobby Watt).

Dexter: Original Sin moet later dit jaar al te streamen zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Zin in meer Dexter?

  • Ja, laat maar komen!

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen