search
Nieuwe castleden voor de 'IT'-prequelserie 'Welcome to Derry' aangekondigd
Series / Nieuws

Nieuwe castleden voor de 'IT'-prequelserie 'Welcome to Derry' aangekondigd

Nadat eerder de terugkeer van Bill Skarsgård als Pennywise werd aangekondigd, zijn nu de overige castleden bekendgemaakt.

De twee films over HET, een gruwelijk monster dat Derry terroriseert, waren een overweldigend succes. De prequelserie die HBO heeft aangekondigd is minstens zo veelbelovend.

Skarsgård zal naast de hoofdrol ook optreden als uitvoerend producent en samenwerken met de makers van de oorspronkelijke films. Deadline komt nu met namen van de overige castleden.

Ensemblecast


Niet minder dan tien acteurs treden toe tot de cast. Dit zijn Alixandra Fuchs, Kimberly Guerrero, Dorian Grey (Star Trek: Discovery), Thomas Mitchell, BJ Harrison, Peter Outerbridge, Shane Marriott (Fargo), Chad Rook, Joshua Odjick en Morningstar Angeline (Echo).

Er zijn geen details gegeven over de rollen die zij zullen spelen. Het is mogelijk dat een aantal van hen hoofdrollen speelt en de rest de bewoners van Derry speelt. Een andere optie is natuurlijk dat er ook nu weer een ensemblecast gevormd wordt.

Overig


Eerder werd bekend dat Taylour Paige, Jovan Adepo, Chris Chalk, James Remar en Stephen Rider rollen zullen hebben de verfilming. We houden jullie uiteraard op de hoogte. Het staat in elk geval vast dat Pennywise ook in het verleden van Derry de nodige dood en verderf heeft gezaaid.

Hieronder kun je een fantrailer bekijken:



Welcome to Derry wordt in de loop van 2025 verwacht bij HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Stelling: Welcome to Derry komt te laat na de twee eerdere IT-films

  • Eens

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Oneens

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen