search
Onheilspellende Netflix-serie maakt direct indruk op de top 10: "precies de kern"
Series / Nieuws

Onheilspellende Netflix-serie maakt direct indruk op de top 10: "precies de kern"

Het nieuwe seizoen van Worst Roommate Ever staat direct op de vijfde plaats.

De Netflix Top 10 heeft het tweede seizoen van Worst Roommate Ever verwelkomd. De docuserie van de streamingdienst staat gelijk op de vijfde plaats en lijkt komende dagen een gooi te doen naar de koppositie.

In 2022 verscheen het eerste seizoen van Worst Roommate Ever waarin verhalen worden verteld over kamergenoten met kwaadaardige en soms gewelddadige bedoelingen die het leven van hun nietsvermoedende slachtoffers veranderen in ware nachtmerries.

Ontvangst


Helaas zijn er weinig recensies te vinden over het tweede seizoen. De IMDb laat voorlopig een 7,0 zien na tienduizend stemmen, en dat is dan ook naar aanleiding van het eerste seizoen.

SerieTotaal-recensent Dirk Sung van Aalsburg was erg positief over seizoen twee en schreef in zijn recensie onder meer: "In plaats van knullig nagespeelde scènes, zoals in veel andere misdaaddocumentaires, illustreert Worst Roommate Ever de beschreven gebeurtenissen met duidelijk getekende tussenfilmpjes, die altijd precies de kern van het verhaal raken."

Nu te zien


Wil je Worst Roommate Ever graag meepakken, dan vind je zowel seizoen 1 als 2 nu op Netflix. In totaal bestaat de docuserie nu uit negen afleveringen van ongeveer zo'n 40 tot ruim 60 minuten.



Een van de beste series op Netflix is terug met een gloednieuw seizoen


Een van de beste en sowieso meest geliefde series op Netflix is Outlander. Even geleden verscheen het eerste deel van seizoen 7 al op Ziggo en nu staan de acht afleveringen ook op Netflix. Het was even wachten. Lees verder...
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij fan van de aanpak van Worst Roommate Ever?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen