search
Spannende mysteriefilm houd je op je puntje van je stoel: nog kort op Netflix te zien
Series / Specials

Spannende mysteriefilm houd je op je puntje van je stoel: nog kort op Netflix te zien

Deze twee thrillers zijn nog maar een paar dagen te zien op Netflix.

Het aanbod van Netflix is heel groot, maar helaas verwijdert de streamingdienst elke week een aantal goede films en series. Ook deze week verdwijnen er weer enkele parels, waaronder deze twee films.

Man of Fire



Deze actie- en misdaadfilm is geregisseerd door Tony Scott. Hij is de jongere broer van Ridley Scott en heeft gewerkt aan films zoals Unstoppable en The Taking of Pelham 123. De hoofdrollen worden gespeeld door Denzel Washington en Dakota Fanning. Ook Christopher Walken, Giancarlo Giannini en Radha Mitchell schitteren in Man on Fire.

Man on Fire speelt zich af in Mexico-Stad, waar een 10-jarig meisje wordt ontvoerd. Haar bodyguard is een ex-CIA-agent en zet alles op alles om haar terug te vinden.

Laatste kans: tot en met 14 juli op Netflix



Murder on the Orient Express



Deze thriller kwam in 2017 uit, onder regie van Kenneth Branagh. Hij speelt ook in de hoofdrol als Hercule Poirot, een Belgische detective. De film is gebaseerd op het iconische en gelijknamige boek van Agatha Christie uit 1934.

Zoals de titel al doet vermoeden is er een moord gepleegd op de trein de Orient Express. Hercule is aanwezig op deze trein om in Londen een nieuwe zaak te onderzoeken. Hij krijgt echter geen rust als hij hals over kop deze geheimzinnige moord op moet lossen.

Laatste kans: tot en met 14 juli op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Welke film zou jij nog een keer kijken als het moet?

  • Man of Fire

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Murder on the Orient Express

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen