search
Fans waren in shock na het overlijden van dit 'Sons of Anarchy'-personage
Series / Specials

Fans waren in shock na het overlijden van dit 'Sons of Anarchy'-personage

De harten van de fans van 'Sons of Anarchy' braken toen dit personage stierf.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Van 2008 tot 2014 kon je in Sons of Anarchy het leven volgen van de leden van een motorclub die opereert in Charming, een fictieve stad in de Centrale Vallei van Californië. De serie werd bedacht door Kurt Sutter met Charlie Hunnam in de hoofdrol als Jax Teller.

Sons of Anarchy liep zeven seizoenen, goed voor 92 afleveringen. Gedurende de serie zijn er heel wat personages gestorven, maar de dood van een van die personages zorgde dat de fans in shock waren.

Tara Knowles


Dat personage was Tara Knowles, die op prachtige wijze werd gespeeld door Maggie Siff. Tara is een neonatale chirurg, die samen is met Jax Teller (Hunnam). Ze verhuisde kort voor de gebeurtenissen van de serie terug naar Charming, Californië, waar de serie zich afspeelt.

Tara is vanaf het begin van Sons of Anarchy te zien tot seizoen 6 wanneer ze gedood wordt. Gedurende de serie integreert ze zich meer en meer in de wereld van de motorclub. In seizoen 5 worden Jax en Tara man en vrouw. Ze is ook de moeder van zijn zoon Thomas en stiefmoeder van Abel.

Gedood


Tara was niet altijd een geliefd personage bij de fans van Sons of Anarchy en werd zelfs gezien als een van de personages die de serie verpestte. Haar dood in het zesde seizoen was echter zo brutaal dat fans in shock verkeerden.



Net toen Jax besloot zichzelf aan te geven om Tara en zijn zonen te redden, kwam Jax's moeder Gemma (Katey Sagal) achter Tara's oude plan om Jax te verraden. Zonder te beseffen dat de situatie was veranderd, ging Gemma naar Tara's huis om haar te doden.

Een van gruwelijkste momenten


In een van de meest gruwelijke momenten van de serie worstelt Tara enkele seconden voordat Gemma een vleesvork grijpt en Tara meerdere keren in de achterkant van haar hoofd en nek steekt. Met bloed dat uit de achterkant van haar hoofd stroomt, stort Tara in en sterft.



Alsof de daad op zich al niet schokkend genoeg was, bracht het geweld het geheel naar een hoger niveau. Fans kregen hun harten gebroken toen Jax Tara's lichaam ontdekte en haar op de keukenvloer in zijn armen wiegde terwijl hij huilde.

Kijken?


Wil je Sons of Anarchy zien? Je kan de serie bekijken op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Wil jij meer Sons of Anarchy, bijvoorbeeld via een nieuwe spin-off?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen