search
Zwoele en erotische Netflix-serie om te zien: binnenkort kijkt iedereen naar 'Desperate Lies'
Series / Nieuws

Zwoele en erotische Netflix-serie om te zien: binnenkort kijkt iedereen naar 'Desperate Lies'

Desperate Lies, een dramatische serie over liefdesbedrog en dubbele zwangerschap, binnenkort op Netflix.

[u][/u]Desperate Lies komt binnenkort uit op Netflix, dus hier zijn vijf essentiële dingen die je moet weten voordat je begint met kijken.


Waar gaat de serie over?


Desperate Lies volgt het turbulente leven van Liana, die ontdekt dat haar geliefde Tomás haar bedriegt. Ze raakt verwikkeld in een nieuwe relatie en komt erachter dat ze zwanger is van twee kinderen met verschillende vaders. Terwijl ze worstelt met haar dubbele zwangerschap, raakt ze verstrikt in een web van leugens.

Wie heeft de serie gemaakt?


Desperate Lies, oorspronkelijk getiteld Pedaço de Mim, is het werk van Angela Chaves. Chaves, bekend van haar eerdere successen zoals Os Dias Eram Assim, Éramos Seis en Dark Days[, neemt zowel het schrijf- als regiewerk voor haar rekening, en brengt daarmee een nieuwe, meeslepende dramareeks tot leven die je op het puntje van je stoel houdt.

Wie spelen er in de serie?


De hoofdrol van Liana wordt vertolkt door Juliana Paes, een Braziliaanse actrice bekend van Just Short of Perfect, A Dona do Pedaço en A Força do Querer. Vladimir Brichta speelt ook mee, bekend van Bingo: O Rei das Manhãs en Quanto Mais Vida, Melhor!. Felipe Abib, bekend van Amigo de Aluguel en The Mayor’s Wife, en Paloma Duarte, bekend van Mulheres Apaixonadas en Hilda Furacão, maken de cast af.

Voor wie is deze serie?


Desperate Lies is perfect voor fans van intrigerende drama's vol spanning en emotie. Als je hebt genoten van series zoals Big Little Lies, dan is deze serie absoluut een aanrader. De complexe verhaallijnen en diepgaande personages zullen je zeker weten te boeien.

Is de serie te bingen?


De serie bestaat uit één seizoen met tien afleveringen, elk ongeveer 45 minuten lang. Dus als je de hele serie in één keer wilt kijken, ben je ongeveer 7,5 uur bezig.



Desperate Lies is vanaf 5 juli 2024 exclusief te zien op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Staat Desperate Lies nu op jouw kijklijst?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen