search
De altijd "Controversiële" Ricky Gervais gaat weer tekeer op Netflix
Series / Nieuws

De altijd "Controversiële" Ricky Gervais gaat weer tekeer op Netflix

Gaat de komiek er weer met een gestrekt been in? Of houdt hij het wat rustiger?

Het blijkt tot nu toe een gouden combinatie: streamingdienst Netflix en komiek Ricky Gervais staan inmiddels garant voor komediespecials die door een groot publiek gewaardeerd worden. En er volgt binnenkort meer.

De met een BAFTA, Emmy en Golden Globe bekroonde komiek Gervais keert terug met een nieuwe Netflix-special, die ongetwijfeld door sommige kijkers als controversieel zal worden bestempeld. Zijn nieuwste show, getiteld Ricky Gervais: Mortality, staat gepland om later dit jaar uit te worden gebracht.

Verfrissende ophef


"We gaan allemaal dood. Dan kunnen we er maar beter om lachen. Mortality gaat over de absurditeiten van het leven. En de dood, laat maar komen," zei Gervais in een verklaring. Fans maken zich op voor meer van de humor die ze gewend zijn uit zijn vorige show Armageddon.

Volgens Netflix gaf Gervais in Armageddon zijn "controversiële meningen over politieke correctheid en overgevoeligheid in een taboedoorbrekende komediespecial over het einde van de mensheid." Het leverde Gervais een Golden Globe op in de categorie Best Stand-Up Comedy for Television.

Teflon Gervais


De samenwerking tussen Gervais en Netflix heeft duidelijk veel succes gekend, zo ook in de komische dramaserie After Life, waarin Gervais de hoofdrol speelt. Echter, sommige van zijn materiaal heeft bij sommigen wat controverse veroorzaakt, waardoor Gervais zichzelf genoodzaakt zag te verdedigen.



De precieze datum waarin Ricky Gervais: Mortality uitkomt is nog niet bekend. Kijk tot die tijd nog eens zijn vorige special Armageddon op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ricky Gervais: goed of te grof?

  • Goed

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Te grof

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen