search
De 'Terminator'-serie van Netflix krijgt opvallend goed nieuws
Series / Nieuws

De 'Terminator'-serie van Netflix krijgt opvallend goed nieuws

Timothy Olyphant werd eerder al aangekondigd als de Terminator, maar hij is niet de enige bekende naam die we horen in de serie.

Rosario Dawson, André Holland, Sonoya Mizuno en Ann Dowd zijn allen toegevoegd aan de stemmencast van animatie-serie Terminator Zero van Netflix.

Dawson speelt Kokoro, een geavanceerde AI die de Japanse tegenhanger is van Skynet, maar net zo machtig zou zijn als ze online gaat.

Cast met status


Holland horen we als Malcolm Lee, een geniale programmeur en vader van drie die wordt geteisterd door nachtmerries over een post-apocalyptische toekomst.

Mizuno is Eiko, een verzetsstrijder die terug in de tijd wordt gestuurd om ervoor te zorgen dat Malcolm Kokoro niet online zet. Dowd is tot slot The Prophet, een filosofisch icoon binnen het menselijke verzet.

Olyphant de Terminator


Al deze acteurs zijn te horen naast de eerder aangekondigde Timothy Olyphant, die de Terminator speelt.



De serie speelt zich af in twee tijdlijnen: 1997; het jaar dat Skynet online gaat, en 2022; wanneer de oorlog tussen mens en machine in volle gang is.

Traktatie einde zomer


De animatie van de achtdelige serie wordt verzorgd door Production IG. Showrunner is Mattson Tomlin (The Batman II). David Ellison, Dana Goldberg en Don Granger produceren.

Terminator Zero is vanaf 29 augustus te streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Terminator Zero: ga jij kijken?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen