search
Heftige gladiatorenserie 'Those About to Die' toont waanzinnig gave én brute nieuwe beelden
Series / Trailer

Heftige gladiatorenserie 'Those About to Die' toont waanzinnig gave én brute nieuwe beelden

Deze serie zal binnenkort op Prime Video te zien zijn en belooft episch te worden.

De sword-and-sandals serie Those About to Die gaat zeer binnenkort van start en zal in Nederland te zien zijn op Prime Video. De nieuwste teaser stelt de hoofdpersonen alvast voor.

Oscarwinnaar Anthony Hopkins zal te zien zijn als keizer Vespasianus, die in 79 AD met het plan komt om een gigantische arena te bouwen. Deze arena is het Colosseum in Rome. In de teaser zijn de hoofdpersonages te zien.

Ouderwets spektakel


De teaser is een mengeling van ouderwets spektakel, zoals dit in oude Hollywoodfilms te zien was, en de grafische weergave van een strip. Viggo (Jóhannes Haukur Jóhannesson), Kwame (Moe Hashim), Xenon (Emilio Sakraya) en Scorpus (Dimitri Leonidas) komen alvast voorbij.

In de serie zien we ook Iwan Rheon terug, die de psychopathische sadist Ramsay Bolton neerzette in Game of Thrones. Hij zal de rol spelen van Tenax.

Overig


De productie is in Rome gefilmd met een budget van $ 140 miljoen. Het scenario is geschreven door Robert Rodat (The Patriot, Saving Private Ryan) en de regie is in handen van Ronald Emmerich (Godzilla, Independence Day).



Those About to Die is vanaf 19 juli te zien op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Those About to Die: op jouw watchlist?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen