search
Veelbelovende serie op HBO Max stelde enorm teleur: 0% op Rotten Tomatoes
Series / Specials

Veelbelovende serie op HBO Max stelde enorm teleur: 0% op Rotten Tomatoes

De documentaireserie 'One Perfect Shot' was een grote flop en kreeg enkel negatieve recensies.

Regisseur Ava DuVernay heeft meerdere indrukwekkende films gemaakt gedurende haar carrière. Denk maar aan Selma, 13th en Origin. Ook de serie When They See Us, die DuVernay heeft gemaakt, geschreven en geregisseerd, was een succes.

De documentaireserie One Perfect Shot daarentegen was een grote flop. DuVernay produceerde de serie en fungeerde ook als presentator. One Perfect Shot is geïnspireerd op een populair Twitter-account met dezelfde naam, die shots plaatst uit films die zij als perfect beschouwen.

Verhaal


In elke aflevering van One Perfect Shot krijgt een geprezen regisseur een arsenaal aan visuele hulpmiddelen om het te hebben over hun meest iconische shots. Met behulp van geavanceerde technologie betreden de regisseurs letterlijk elk shot door in de scène te lopen. Dit biedt kijkers de mogelijkheid om een meeslepende verkenning van filmmaken te ervaren.

Filmmakers zoals Patty Jenkins, Jon M. Chu en Michael Mann delen hun obstakels, uitdagingen, lessen en triomfen terwijl ze gedetailleerd uitleggen hoe ze hun kroonjuwelen van cinematografische prestaties hebben gecreëerd. Elke regisseur presenteert ook een shot van een auteur die hen heeft beïnvloed, waarbij ze de inspiratie beschrijven die hun eigen verbeelding heeft aangewakkerd.

0%


De serie was veelbelovend en gebruikte geavanceerde technologie die indrukwekkend is, maar uiteindelijk eindigde het op een flop. One Perfect Shot heeft dan ook een score van 0% op Rotten Tomatoes.



Zo schreef John Serba van Decider: "De kern van de gevoeligheid van het One Perfect Shot Twitter-account was het perspectief, dat van een filmliefhebber met een goed oog voor "wow"-momenten. Maar de serie verwatert dat gevoel van verwondering en bewondering tot saaie loftuitingen."

Kijken?


Wil je One Perfect Shot toch eens zien? Je kan de serie bekijken op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

One Perfect Shot: gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen