search
Compleet gestoorde miniserie waar iedereen het straks over heeft: mis 'Bargain' niet
Series / Specials

Compleet gestoorde miniserie waar iedereen het straks over heeft: mis 'Bargain' niet

De Zuid-Koreaanse serie 'Bargain' is vanaf volgende week te zien op SkyShowtime.

Op SkyShowtime bekijk je vanaf volgende week de thrillerserie Bargain. In dit artikel lees je het antwoord op 5 vragen over de serie.

Waar gaat Bargain over?


Bargain begint met de aankomst van Noh Hyung-soo in een hotel, om de nacht door te brengen met Park Joo-young. In eerste instantie lijkt alles voorspoedig te gaan, maar dan blijkt dat hem een onaangename verrassing te wachten staat.

Ineens wordt hij namelijk omringd door een groep mensen die zijn organen willen kopen. Met Park Joo-young houden ze een veiling voor de prijs, totdat er opeens een aardbeving plaatsvindt. Ze moeten zien te overleven in het verwoeste gebouw.

Uit welk land komt de serie?


Bargain is een Zuid-Koreaanse serie, geregisseerd door Jeon Woo-sung. De originele titel van de serie is 몸값, of wel Momgap. Dat vertaalt letterlijk naar "losgeld".

Wie spelen er in de serie?


In de serie zien we een paar bekende Zuid-Koreaanse acteurs. Jin Seon-kyu (THe Outlaws) speelt de rol van Noh Hyung-soo, Jeon Jong-seo (Money Heist: Korea) die van Park Joo-young, Shin Jae-hwi (The Good Detective) die van Chang-soon, Park Hyung-soo (Crash Landing on You) die van Hee-sook en Oh Min-ae (The Outlaws) die van Lee Chun-nam.



Waar is de film op gebaseerd?


Het verhaal van Bargain is een bewerking van een gelijknamige korte film. Deze kwam uit in 2015 en werd geregisseerd door Lee Chung-hyun.

Is de serie iets voor jou?


Als je houdt van verrassende thrillerseries met een absurd randje, dan is dit absoluut een aanrader voor jou. Ook als je fan bent van andere spannende Zuid-Koreaanse series, zoals Squid Game, All of Us Are Dead en Vagabond moet je deze zeker gezien hebben.

Bekijk Bargain vanaf donderdag 4 juli op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Bargain: staat deze serie nu op jouw watchlist?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen