search
Dit grote mysterie in 'Star Wars: The Acolyte' wordt pas ontrafeld in seizoen 2
Series / Nieuws

Dit grote mysterie in 'Star Wars: The Acolyte' wordt pas ontrafeld in seizoen 2

Maar krijgen we door alle haat over die serie eigenlijk wel een tweede seizoen?

De vijfde aflevering van de nieuwe Star Wars-serie The Acolyte leek erop te wijzen dat de serie een nieuwe weg inslaat. Na een aantal langzamere afleveringen zat aflevering 5 vol met actie en een aantal belangrijke onthullingen.

Ondanks dat er een paar vragen zijn beantwoord, zijn er ook genoeg zaken die nog antwoord behoeven.

Mysterie na mysterie


We weten nu wie het gemaskerde figuur is die 'The Stranger' wordt genoemd, maar de belangrijkste onbeantwoorde vraag is wat de vier Jedi die vermoord zijn gedaan hebben om de dood te verdienen.

Daarnaast weten we ook niet wat er is gebeurd met het fort op de thuisplaneet van Mae en Osha nadat deze werd vernietigd. Tot dusver hebben we alleen het perspectief van Osha gezien.

Leerling en meester


Naar alle waarschijnlijkheid zullen al deze mysteries ontrafeld worden in de resterende drie afleveringen, maar volgens showrunner Leslye Headland worden de motieve van The Stranger pas uitgelegd in een potentieel tweede seizoen.



Aldus Headland: "Hij wil de vrijheid om te doen wat hij wil en zijn krachten te gebruiken naar eigen inzicht, maar er is ook een lust naar vrijheid op een heel ander niveau. En dat gaan we pas zien in een tweede seizoen."

Nog drie afleveringen


Headland heeft stiekem wel al weggegeven dat een eventueel tweede seizoen zich meer op The Sith zal richten en dat we zeer waarschijnlijk zullen zien wie de meester is van The Stranger/Qimir.

The Acolyte kun je streamen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Star Wars: The Acolyte - wil jij een tweede seizoen?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen