search
Dol op Sauron in 'The Rings of Power'? Dan is er nu goed nieuws
Series / Nieuws

Dol op Sauron in 'The Rings of Power'? Dan is er nu goed nieuws

Het publiek weet nu wie Sauron is, dus de makers kunnen hem een veel grotere rol geven.

Eind augustus verschijnt het tweede seizoen van The Lord of the Rings: The Rings of Power op Prime Video, en alles wijst erop dat we veel meer gaan zien van Sauron, de hoofdzakelijke schurk in de franchise.

In mei kregen fans al te zien hoe Sauron eruit zal zien in het tweede seizoen. We gaan zien hoe Sauron (gespeeld door Charlie Vickers) van zijn identiteit als menselijke strijder Halbrand overstapt naar de elf Annatar, de Lord of Gifts.

Snode Sauron


Tijdens een recent interview met Empire liete showrunner J.D. Payne en Patrick McKay weten wat we gaan zien van Sauron en zijn snode plannen in de nieuwe reeks afleveringen:

"Als we een reden moesten kiezen om deze serie te maken in deze tijd en over deze mythologie, dan is het Sauron. We hebben het vanaf het begin gehad over Miltons Paradise Lost, Walter White en Tony Soprano, en hoe Sauron het potentieel heeft om zich te scharen onder deze geweldige schurk-helden. Dit is een van de beste verhalen die nog niet in live-action zijn verteld."

Een van de grootste schurken ooit


Over de kansen die ze willen benutten in het tweede seizoen, zei McKay het volgende:

"Het publiek weet nu wie Sauron is en waar hij mee bezig is. Het is nu leuk om te zien hoe andere mensen verstrengeld raken in zijn web. Het grote plan van Sauron wordt stap voor stap duidelijker. Aan het einde van het tweede seizoen begrijp je pas echt hoe berekenend en boosaardig hij is."

Sauron de almachtige


Tot slot voegde McKay toe: "Al onze verhalen worden één verhaal. En dat ene verhaal is hoe de wederopstandig van Sauron iedereen raakt en de hele wereld bedreigt."

De eerste drie afleveringen van The Rings of Power seizoen 2 zijn op 29 augustus te streamen op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Vind jij Sauron goed uitgewerkt in de Lord of the Rings-serie?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen