search
Marvel Studios zet de eerste foto uit de volgende Disney+-serie online!
Series / Foto's

Marvel Studios zet de eerste foto uit de volgende Disney+-serie online!

Agatha vormt een nieuwe heksencoven in deze opvolger van 'WandaVision'.

Agatha All Along is een miniserie van negen afleveringen, waarin Kathryn Hahn haar rol van Agatha Harkness overdoet. We keren dus terug naar Westview, waar Agatha niet de enige oude bekende is die we tegenkomen.

Wanda's buurvrouw is na de gebeurtenissen in WandaVision zonder krachten komen te zitten. Op de foto is zij met een groep heksen te zien en door omstandigheden zijn ze gedwongen om samen te werken.

Stereotypes


Jac Schaeffer is zowel schrijver van de serie als een van de regisseurs. Schaeffer: "In de serie willen we de stereotypes over heksen verkennen. Heksen worden in het algemeen geassocieerd met bedrog, verraad en zelfzuchtigheid".

De hoofdpersonen in Agatha All Along hebben goede redenen om bij elkaar te komen en een coven te vormen. "Wat doe je wanneer je daadwerkelijk heksen hebt die zo zijn, maar die toch gemeenschappelijke belangen hebben?," aldus Schaeffer.

Overig


Op de foto zijn nieuwe gezichten te zien, zoals Patti LuPone (Lila), Ali Ahn (Alice) en Sasheer Zamata (Jennifer), terwijl Debra Jo Rupp terugkeert als Sharon. Andere oude bekenden zijn onder andere Kate Forbes als Evanora Harkness en Brian Brightman als de sheriff.



De eerste twee afleveringen van Agatha All Along zijn vanaf 18 september te zien op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Denk jij dat Agatha All Along minimaal net zo goed als WandaVision is?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen