search
'Stranger Things'-acteur over mogelijke terugkeer in het slotseizoen: "grote kans"
Series / Nieuws

'Stranger Things'-acteur over mogelijke terugkeer in het slotseizoen: "grote kans"

Tijdens een kort interview op de rode loper deed de acteur deze uitspraak.

Voorlopig komt er geen einde aan de speculaties over het einde van Stranger Things. De Hollywoodstaking zorgde om te beginnen voor vertraging en bovendien bleek dat de hoofdrolspelers zelf de scenario's mondjesmaat te lezen kregen.

Joseph Quinn speelde Eddie Munson in de populaire fantasyserie en kreeg tijdens de première van de film A Quiet Place: Day One de vraag of zijn personage terugkeert. De jonge acteur gaf diplomatieke antwoorden die hintten op een weerzien met Eddie.

Terugzien


Quinn was in eerste instantie diplomatiek en gaf aan dat de makers ongetwijfeld hard aan het werk zijn om een memorabel einde te creëren. Hij voegde eraan toe dat er een "grote kans" bestaat dat hij zijn collega-acteurs binnenkort weer terugziet.

Vervolgens werd hem rechtstreeks gevraagd naar een eventuele terugkeer naar Eddie, aangezien fans het gevoel hebben dat dit zou kunnen gebeuren. Hierop antwoordde Quinn het volgende: "Dat gevoel heb ik wel. Of misschien ook niet! Wie weet!"

Sterke theorie


Voorlopig hebben de makers nog niks verklapt over het vijfde seizoen. Het slot wordt in 2025 verwacht, wat betekent dat de fans nog wel even de tijd hebben om met sterke theorieën te komen.

Bekijk op instagram


Het slotseizoen van Stranger Things wordt in de loop van 2025 verwacht op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Eddie Munson terug in Stranger Things: zou dat een goede zet zijn?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen