search
Dit personage kon weinig goeds doen bij fans van 'How I Met Your Mother'
Series / Specials

Dit personage kon weinig goeds doen bij fans van 'How I Met Your Mother'

De echte schurk in 'How I Met Your Mother' was het hoofdpersonage...

Vervelende personages kunnen zorgen voor hilarische situaties. In de meeste sitcoms zitten dan ook personages die zo geschreven zijn dat je meteen een hekel aan ze krijgt. Het is echter zeldzamer dat dit gebeurt bij het hoofdpersonage…

Eén van de sitcoms waarbij dat laatste het geval is, is How I Met Your Mother. Het eerste seizoen van deze serie kwam uit in 2005. Er volgden daarna nog 8 seizoenen, tot het einde van de serie in 2014.

Grote flashback


How I Met Your Mother gaat over Ted Mosby (Josh Radnor), die de avonturen die hij meemaakte in zijn liefdesleven vertelt aan zijn twee kinderen. De serie is dus eigenlijk één grote flashback.

De 27-jarige Ted woont in New York en werkt als architect. We zien niet alleen hem, maar ook een aantal van zijn beste vrienden: Marshall (Jason Segel), Lily (Alyson Hannigan), Barney (Neil Patrick Harris) en Robin (Cobie Smulders).

Domme keuzes


De levens van de personages zijn allemaal met elkaar verwikkeld en in de 9 seizoenen wordt er zowel gefocust op de ups en downs in hun liefdesleven als in hun carrière. Er komen in deze seizoenen veel verschillende personages voorbij, maar degene die mensen het meest irriteert is gewoon een van de hoofdpersonages.



Dat is namelijk Ted zelf. Hij wordt vaak vergeleken met Ross Geller uit Friends, ook een berucht personage. Beide zijn hoofdpersonages die verwikkeld zijn in één van de belangrijkste romantische verhaallijnen en die vaak ongelooflijk domme keuzes maken.

Obsessie


Waar fans zich het meeste aan irriteren is dat Ted een grote obsessie heeft met het vinden van "de ware", terwijl hij alle vrouwen die op zijn pad komen als afval behandelt. Daarnaast is zijn langdradige manier van vertellen natuurlijk ook onuitstaanbaar.

Bekijk How I Met Your Mother op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Denk jij wel eens: 'was er maar een nieuw seizoen van How I Met Your Mother!'

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen