search
Nostalgie doet het ijzersterk op Netflix: geliefde serie keert terug en staat gelijk in de top 10
Series / Nieuws

Nostalgie doet het ijzersterk op Netflix: geliefde serie keert terug en staat gelijk in de top 10

Het eerste deel van het tweede seizoen van That '90s Show staat nu op Netflix.

Na de acht seizoenen van That '70s Show van de Amerikaanse zender FOX verscheen begin vorig jaar het eerste seizoen van het vervolg That '90s Show. Dit keer is niet FOX de zender, maar verschijnt de sitcom op Netflix. Het tweede seizoen is nu afgetrapt en hieronder staat de serie opnieuw in de top 10.

Uiteraard weer met de nieuwe en een aantal herkenbare gezichten en locaties uit That '70s Show is het tweede seizoen opgedeeld in twee delen. Het eerste deel verscheen afgelopen donderdag online en het seizoen wordt afgerond in oktober.

Nostalgisch


That '90s Show wordt door Netflix omschreven met woorden als nostalgisch, excentriek en tieners. De ontvangst van het nieuwe seizoen lijkt iets beter dan die van het eerste. Op dit moment staat de Audience Score op Rotten Tomatoes namelijk op 88 procent, terwijl het eerste seizoen uitkwam op 70 procent.

"De voornaamste klacht die we hadden over het eerste seizoen van That ’90s Show blijft: als de personages uit That ’70s Show op het scherm verschijnen, vooral als er geen tieners in voorkomen, is de serie grappig," schrijft Joel Keller van Decider.

Nu te zien


Wil je That '90s Show graag zien? Je vindt beide seizoenen nu op Netflix.



De synopsis van de serie: Kitty en Red Forman verwelkomen een nieuwe generatie tieners in de kelder wanneer hun kleindochter Leia besluit om de zomer in Wisconsin door te brengen.

Ook interessant
Mysterieuze scifi-serie op Netflix wordt sterk bekeken en staat direct op #3 in de top 10
De nieuwe Britse Netflix-serie Supacell van bedenker, schrijver en regisseur Rapman, tevens bekend als rapper, wordt na zijn debuut afgelopen donderdag direct goed bekeken. De scifi-serie staat namelijk gelijk op de derde plaats in de Netflix Top 10. Lees verder...
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen