search
Ster uit 'Lost' is nog steeds "verwoest" door het lot in de tv-serie
Series / Featured

Ster uit 'Lost' is nog steeds "verwoest" door het lot in de tv-serie

Maggie Grace was misschien wel té goed in het spelen van haar irritante personage.

Maggie Grace is onder andere bekend uit de actiehit Taken met Liam Neeson. Daarvoor was zij echter te zien in Lost, de mysterieuze serie over een groep mensen wier vliegtuig op een onbekend eiland neerstort.

Grace speelde Sharon Rutherford, een nogal verwende jonge vrouw. Sharons dood in het tweede seizoen is een van Grace's meest teleurstellende acteerervaringen.

Verandering


In gesprek met The Independent geeft de actrice aan dat ze er helemaal kapot van was. Grace: "Ik ben nog steeds verwoest door die beslissing".

Haar personage kwam in de zesde aflevering van het tweede seizoen aan haar einde. "Ik had zo gehoopt dat ze meer zouden doen met Sharon. In de zin dat ze zou veranderen en andere kanten zou laten zien", aldus Grace.

Te goed


Op zich was het niet raar dat aan Sharons tijd een einde kwam. De actrice wijst erop dat haar personage een sterotiep verwende jonge vrouw uit de hogere middenklasse was. "Misschien deed ik mijn werk net iets te goed en was ik gewoon ontzettend goed in irritant zijn," besluit Grace.



Je kunt Lost bekijken op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Zou jij een reboot van Lost gaan kijken?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen