search
Deze 'Outlander'-ster wist haar ouder enorm kwaad te krijgen
Series / Nieuws

Deze 'Outlander'-ster wist haar ouder enorm kwaad te krijgen

Deze actrice verruilde een medische studie voor een acteercarrière, wat haar ouders schokte.

Voor velen is acteren in grote films of series in Hollywood een grote droom. Soms lijkt het alsof bekende acteurs en actrices alles hebben wat ze maar zouden willen, maar helaas is dat niet altijd het geval. De carrière van deze Outlander-ster stelde namelijk de band met haar ouders op de proef.

Tegenwoordig is Sophia Skelton beroemd door haar rol als Brianna Fraser in Outlander. Fans zullen dan ook verbaasd zijn om te horen dat acteren niet haar eerste carrièriekeuze was en dat het zelfs haar relatie met haar ouders verslechterde.

Acteren of studeren


Voordat Skelton een actrice werd, was ze aan het studeren om chirurg te worden. Dit is dan ook de reden dat de actrice "biologie, natuurkunde, wiskunde, Engels" en andere vergelijkbare vakken volgde. Hoewel ze achter haar keuze stond om chirurg te worden, belandde ze toch in de filmwereld.

Al vanaf haar zevende heeft Skelton theatershows gegeven. Ze had dus al ervaring in acteren voordat ze de rol van Brianna kreeg. Toch kwam haar carrièreswitch als een grote shock aan bij haar ouders.

Steun van je familie


In een interview met Harper's Bazaar liet de Outlander ster weten dat haar ouders het lastig vonden toen ze besloot om te gaan acteren in plaats van door te studeren. De filmwereld is hard en vooral aan het begin van je carrière is ouderlijke steun heel fijn.



"Ik denk dat mijn ouders eigenlijk behoorlijk teleurgesteld waren toen ik wilde acteren. Ze zijn er nu dol op. Ze vinden Outlander eigenlijk heel leuk, dus ze waren heel blij toen ik de baan kreeg”, liet de actrice weten in het interview.

Outlander op Netflix


Gelukkig zijn haar ouders heel trots op Skelton en zijn ze groot fan van Outlander op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Outlander: heb jij seizoen 7 gekeken op Netflix?

  • Ja/ga ik nog doen

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen