search
Dit 'Bridgerton'-personage steelt de show – en het is niet Penelope Featherington
Series / Nieuws

Dit 'Bridgerton'-personage steelt de show – en het is niet Penelope Featherington

Dit bijpersonage is het beste karakter in Bridgerton vanwege haar trouw en goede daden.

Al vanaf dat Bridgerton in 2020 in première ging, is de serie enorm populair onder kijkers. Iedereen heeft ondertussen wel een favoriet personage. Zo zijn Benedict en Penelope enkele favorieten van fans. Toch is er één personage dat het beste is in de hele serie.

Iedereen houdt van de familie Bridgerton en hoewel zij fantastische personages zijn, zijn zij niet de allerbeste van de hele serie. Voor het beste personage moeten we voorbij alle pracht en praal kijken, want het beste personage is een huishoudster. Namelijk Mrs. Varley.

De familie Featherington


Mrs. Varley is de huishoudster van de familie Featherington en zij vertrouwen haar blind. Het wordt al in seizoen 1 duidelijk dat de familie niet zoveel geld heeft als de familie Bridgerton en dat ze eigenlijk in grote geldproblemen zitten.

Dit was geen fijne tijd voor de familie, maar ook niet voor hun bedienden. Iedereen zou Mrs. Varley hebben begrepen als ze op zoek was gegaan naar een familie die wel genoeg geld had.

Alle kleine details


Naast dat ze enorm trouw is aan de familie Featherington, is ze simpelweg een goed mens. In seizoen 2 hielp ze bijvoorbeeld om de documenten te vervalsen om zo het huis en de familie te beschermen. Ja, ze was bij hen in dienst, maar ze had dit niet hoeven doen.



En in seizoen 3 veroverde ze de harten van alle kijkers toen ze Philippa's droom uit liet komen. Terwijl iedereen haar idee om insecten te gebruiken afkeurde, begreep Mrs. Varley dat Philipa vlinders bedoelde. Hiermee redde ze niet alleen het bal, maar realiseerde ze ook Phillipa's visie.

Netflix


Mrs. Varley heeft nog veel meer lieve momenten gehad in de serie. Deze zijn allemaal terug te kijken op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij onder de indruk van het nieuwe seizoen?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen