search
Ontdek 4 verbluffende Netflixseries die je nog niet kent en absoluut moet zien
Series / Nieuws

Ontdek 4 verbluffende Netflixseries die je nog niet kent en absoluut moet zien

We hebben weer vier titels voor je geselecteerd die je zeker eens een kans moet geven.

Netflix betrad op 11 september 2013 de Nederlandse markt en sindsdien is hun catalogus gegroeid tot grote hoogte. Te midden van deze lading aan topseries zijn verborgen juweeltjes die vaak over het hoofd worden gezien. We hebben vier van deze series voor je uitgelicht. Zijn deze iets voor jou?

Ripley



Het is nog niet zo lang uit, maar toch vliegt het een beetje onder de radar. Deze miniserie met een sterrencast is sinds kort te streamen op Netflix. Op Rotten Tomatoes doet de serie het hartstikke goed, daar het een score van maar liefst 85% krijgt.

Een oplichter genaamd Ripley, die in de jaren 60 in New York woont, wordt ingehuurd door een rijke man om zijn zwervende zoon uit Italië terug te halen.



Trainwreck: Woodstok '99



Het festival werd weliswaar als vreselijk ervaren, maar de docuserie erover wordt enorm gewaardeerd. Op Rotten Tomatoes zijn critici en publiek eensgezind in hun positiviteit, en dat resulteert in een uitstekende score van 88%. Kijk alle afleveringen op Netflix.

In het schokkende Trainwreck: Woodstock '99 kijken Fatboy Slim, Gavin Rossdale van Bush, Jonathan Davis van Korn en Jewel terug op het rampzalige festival.



Grace and Frankie



Van deze komedieserie, met veel Hollywood-iconen, kun je maar liefst zeven seizoenen streamen op Netflix. Op de Tomatometer heeft de serie een geweldige score van 90%.

De deftige Grace en de excentrieke Frankie zijn in de komedieserie Grace and Frankie verre van vrienden. Maar als hun echtgenoten op elkaar verliefd worden, begint tussen hen ook een vriendschap.



Dark



Deze duistere Duitse serie sloeg bij het uitkomen in 2017 op Netflix in als een bom. Inmiddels is de serie in het collectieve geheugen wat weggezakt, maar op Rotten Tomatoes blijft de serie onverminderd populair. Publiek en critici geven het de nagenoeg perfecte score van 95%.

Dark is een familiesaga met een bovennatuurlijk tintje, gesitueerd in een Duits stadje waar de verdwijning van twee jonge kinderen de relaties tussen vier families blootlegt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ripley of Dark: welke series kijk jij als het moet?

  • Ripley

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Dark

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen