search
Binnenkort eindigt 'Cobra Kai': bekijk de trailer voor het laatste seizoen
Series / Trailer

Binnenkort eindigt 'Cobra Kai': bekijk de trailer voor het laatste seizoen

Het slotseizoen van 'Cobra Kai' brengt de dojo naar de Sekai Taikai wereldkampioenschappen karate.

De dojo gaat ervoor in het slotseizoen van de Netflix-serie en nemen deel aan de Sekai Taikai, oftewel het wereldkampioenschap karate. Dit laatste gebeurt zowel letterlijk als figuurlijk niet zonder slag of stoot.

Het laatste seizoen van Cobra Kai bestaat uit vijftien afleveringen en de eerste vijf afleveringen worden op 18 juli online gezet. De resterende tien afleveringen zullen op twee verschillende data online worden gezet, eind 2024 en ergens in 2025.

Terugkeer


In de levendige trailer, die doorspekt is met de nodige humor, zien we de groep weer vol overgave trainen. Het is duidelijk dat winnen het doel is.

Ze vragen zich natuurlijk af wie de tegenstanders zijn en de kijker wordt vrij vlug op de hoogte gesteld. Niemand minder dan Kreese (Martin Krove) is terug en hij heeft zijn groep klaargestoomd.

Afscheid


Het afscheid zou niet compleet zijn zonder Mr. Miyagi (Pat Morita). Weliswaar was hij nooit in de serie te zien aangezien Pat Morita voor de start van de serie overleed, maar de geliefde karatemeester heeft een kist in de kruipruimte van Daniels (Ralph Macchio) dojo achtergelaten.



Cobra Kai seizoen 6.1 is te zien vanaf 18 juli op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Cobra Kai: overrated?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen