search
Nieuwe scifiserie 'Neuromancer' komt naar Apple TV+
Series / Nieuws

Nieuwe scifiserie 'Neuromancer' komt naar Apple TV+

William Gibsons cyberpunkboek 'Neuromancer' wordt verfilmd met Callum Turner in de hoofdrol.

Callum Turner maakte eerder furore in Masters of the Air voor Apple TV+ en speelt nu in een nieuwe serie de hoofdrol. William Gibsons scifi-cyberpunkboek Neuromancer wordt verfilmd met Turner in de hoofdrol.

De Britse acteur speelt een uitgerangeerde hacker genaamd Case, die zijn dagen slijt in de dystopische onderwereld van Japan, Chiba City. Op een dag wordt hij gerekruteerd door Molly voor een aantrekkelijke opdracht.

Afspraak


Cases zenuwstelsel is namelijk beschadigd als straf voor het feit dat hij fraude heeft gepleegd. Molly belooft dat zijn zenuwen hersteld zullen worden mits hij zich aan de afspraak houdt.

Voor de rol van Molly is de Amerikaanse actrice Briana Middleton gecast, die eerder te zien was in The Tender Bar en de thriller Sharper.

Overig


Apple TV+ heeft akkoord gegeven voor een seizoen van tien afleveringen. Graham Roland en J.D. Dillard ontwikkelen de serie, waarbij Roland optreedt als showrunner en Dillard de eerste aflevering zal regisseren. Roland en Dillard treden tevens op als uitvoerend producent van de serie.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Neuromancer: op jouw watchlist?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen