search
'Game of Thrones'-schrijver hint op verfilming van megapopulaire game
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-schrijver hint op verfilming van megapopulaire game

George R.R. Martin heeft een zeer verrassend nieuwtje voor gamers.

De wereld kent George R.R. Martin natuurlijk vooral als schepper van het Westeros-universum waar Game of Thrones en House of the Dragon zich afspelen. De Amerikaanse schrijver heeft echter ook nog andere ijzers in het vuur.

Zo werkte hij in recente jaren ook mee aan de videogame Elden Ring, een actie-avonturenspel. Martin bedacht de spelomgeving en schreef ook delen van het script. Het spel werd de meest verkochte game ter wereld in 2022.

Nebula Award


Onlangs ontving Martin een Nebula Award voor zijn werk voor de game. In een blogpost ging hij vervolgens in op een mogelijke verfilming van het videospel. Hij had het volgende te melden:

''Oh, over die geruchten die je misschien gehoord hebt over een film of serie gebaseerd op 'Elden Ring'... Ik heb niets te melden. Geen woord, nope, helemaal niets, ik weet niets, van mij heb je nog geen piep gehoord, mum mum mum. Welk gerucht?''

Verfilming


Waarschijnlijk mag Martin officieel nog niets melden, maar de schrijver lijkt hier stevig te hinten op een verfilming van de game, mogelijk zelfs als serie. Als er daadwerkelijk goed nieuws komt dan lees je dat natuurlijk hier op SerieTotaal.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Elden Ring? Wil jij daar een film of serie van zien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen